Mina sponsorer

Affiliator Affiliateprogram
PriceRunner - Kolla hos oss innan du handlar


Så oväntat...

5792396839c5b750f21d95c2124294d7.png

Kolla varifrån!

Så oväntat...


Dick in...

797b454b03c1d6d81cbaa558818f3674.png

Kolla varifrån!

Dick in a box...? Cock in a box...? No, chicken in a box!!!


Jag tror...

43e0a273f2c58763f92de49b8f3f9e24.png

Kolla varifrån!

Jag tror att Sisko uppskattar OS i det tysta. Luu betyder ben på finska för er som inte hajar det. Hundar tycker om ben.


Först inget, sen en massa...?

Varför bloggar jag först nästan ingenting och sen hur jävla mycket som helst? Okej, först bloggade jag som fan också men då var det nytt och hett. Min satans dator krånglar ju till max. Det tar ungefär 15-20 minuter att få datorn att fatta att "Jaha?! Ska jag starta nu?" så det är sällan som man ens försöker. Nu har datorn stått igång i ett par dygn...just in case. Men eftersom min tv dog inom garantin och leverantören är störda och inte åtgärdar felet så har jag krävt dom på ny tv och ny dator som kompensaton, vilket dom har gått med på. Lite mindre tv förvisso men det löste sig till sist i alla fall. Heja mig!


Lite OS-hockey

Jag bara måste berömma Norge och Schweiz för ett riktigt bra spel i detta OS. Förbaskat trist att dom ska förlora på grund av egna misstag. Norge gick i däck när dom missade markering på Miroslav Satan (tack #22...morr...) och Schweiz fick 1-0 i baken mot USA genom fippel. Men dom tog poäng mot Kanada i gruppspelet, det är riktigt strongt. Hade dock sett fram emot både Norge och Schweiz i kvartsfinal, då Norge mot Sverige. Hade blivit riktigt fläskigt.

Däremot ska norska Tollefsen ha en skridsko i röven efter tacklingen mot *sätt in Tjeckens namn här*. Sånt hör inte hemma i hockey, han borde tänkt sig för. Fy, fy.


The new look of the old

Såhär ser trumsetet ut efter ansiktslyftet.





JAG är i alla fall omåttligt lyckig! Jag menar, ROSA trumset och åtta cymbaler plus hi-hat att banka på. Släng er i väggen...ni som...inte...gillar...rosa...och cymbaler...ja...


Låda nr. tre då?!?!?!

Lugna dig! Jag kommer till låda nummer tre! Fan, kan du aldrig hålla dig lugn!


Och i låda tre döljer sig...


Tadaaa!

Kanske är lite svårt att se på den där fjuttiga bilden vad allting är. Kan meddela att det är en liten gottepåse från Tama med tre stycken cymbalstativ med bom, ett hi-hat-stativ samt två cymbalarmar med tillhörande clampar. Man måste ju kunna hänga cymbalerna på nånting, eller hur? Fan vad jag kommer bli duktig...ehm...!


Vad finns i låda nr. 2?

Så var det dags att öppna dom därninga lådorna som jag jag hållt på sååå länge. Ni sitter som på nålar, eller hur? Det vet jag väl.


Så här ser låda nummer två ut.


Tadaaa!

Med viss jävligt avlägsen anknytning till Mariestad kan jag meddela att den svarta väskan är en uppsättning trumcasar. Jag hann inte ställa fram samtliga men det är fem stycken i storlekarna 12", 13", 14", 16" och 22". Är riktigt osäker på om min ena baskagge får plats i en sån för den har samma storlek som lokalkollegans case och när jag hämtade trumsetet passade inte kaggen i en sån, jag lånade hans casar. I värsta fall får jag väl köpa en större.

Kopplingen till Mariestad? Casarna är gjorda i näst intill samma material som Unica-boxar.


Snö kontra SNÖ


Såhär såg det ut för nån månad sedan när man tyckte att snön var lite väl tilltagen.


Såhär såg det ut när snön skottades bort för några veckor sedan.


Såhär såg det ut i söndags. Det är inte lätt att bo på andra våningen.


Mera snö! *gaaah!*

Igår var jag uppe på taket över lastkajen och skottade. Eller ja, jag var inte uppe PÅ taket. Snarare VID eftersom det är ett risigt plasttak som borde rasa ihop när som helst. Tog väl en timme att få bort ungefär hälften eftersom den andra hälften ligger för långt in på taket för mig att nå. Får se om jag kan få bort lite till när jag ska upp på det stora taket och feja. Jag vet inte hur jag ska ta mig upp men det lutar mer och mer åt att jag snubblar ut genom fönstret. Hmm...kanske köksfönstret...och sen in genom hallen. Brukar gå ut genom hallen men jag tror att det fönstret är igensnöat. *så oväntat!* Aja, det blir nog väl. Huvudsaken är att jag får betalt för det.



Såhär såg det ut efter ungefär 45 minuter. Missade tyvärr att ta en "före-bild".
Mina handskar frös förresten fast i stegen när jag klättrade. Intressant... Men så var det typ 15 minus också.


Den här biten kunde jag inte lösa. Fanns ingen bra plats för stegen. Får se om jag når från taket över.


Sisko

Sisko har fått ett beeen!



Gnag, gnag, gnag! Nam, nam, nam!


Husse är bäst! *slörp!*


Hotlanders, snöstorm, ingen hockey

Ja, det sammanfattar helgen rätt bra faktiskt. Den snöstorm som dragit över södra Sverige har väl inte någon missat. Vi hade ungefär en meter utanför ytterdörren men över lag var det väl en tre decimeter överallt. Möe skottande blev det.

Men jag pulsade mig ändå iväg till Hotlanders spelning på Hjorten. Mycket trevliga killar. Mycket snack blev det innan dom satte igång och lirade, det var nästan tomt när jag kom dit strax efter kl.22. Typ en halv tolv började dom spela. Det lät riktigt risigt. Grabbarna var inte på topp (berodde väl mest på kylan i lokalen) med mycket felspel och distraktioner från dom få åskådarna. Jaja, det är väl inte hela världen. Man har ju kanske sett dom för många gånger. Sen tog jag en taxi hem. Fan vad skönt att slippa gå!

Och nån ishockey blir det inte idag eftersom Katrinhallen är täckt med snö. Eller möjligtvis nyskottad men obesiktigad så matchen går nån annan gång. Inte hela världen det heller, hade inte direkt lust att gå på hockey idag. Inte efter att jag missade toppmatchen mellan Norge och Schweiz igår. *morr*

Lite läsk och mycket OS...


Hotlanders och ishockey

Imorrn blir det Hotlanders på Hjorten och på söndag ishockeyderby. Bara så ni vet det.

Va?! Ingen lådöppning?!

Vill bara nämna att jag kommer att öppna bägge mina återstående lådor imorgon. Jag blev insnöad idag. Om det var pga OS eller snö är min ensak. Sådeså.


Sjukhusbesök

Idag var jag på sjukhuset och pratade lite med doktor Joaquin. Han är trevlig att prata med men jag tror inte att han hänger med i mina svängar. Men vem klandrar honom för det... Iaf. Jag ska förhoppnigsvis bli skickad på röntgen så får vi se om loppet är kört för mig. Eh... Sen fick jag två sprutor i två fingrar, det gjorde riktigt svinont. Brukar inte göra så men nu jävlar... Sen gick jag hem.


Tillägg på gårdagen

Det var visst trasa med till gitarrunderhålls-kitet. Sådeså.


Jultysken har varit här!

Ja, det verkar inte bättre. Jultysken tog sina bratwurst-renar och masade sig upp hit till den kalla Norden. Fast det är säkert kallt i Tyskland också. Hmm...onekligen passande att han kom just idag, idag då Sverige möter Tyskland i både ishockey OCH curling. Spännande! Meeen iaf...

Såhär såg det ut i trapphuset när jag fjantade iväg till sjukhuset imorse...


"Hurra! Jultysken har varit här!!!"

Ehm... Eftersom jag vill dra ut på pinan så mycket som möjligt för dom 10 läsare jag har på bloggen så öppnar jag bara en låda idag. Ja, jag är terror personifierad.


*släp, släp* "Vad fiiin den ääär!"


Tadaaa!

Lådhelvetet bestod av en hög med gitarrsträngar i olika storlekar, ett kit med gitarr-rengörning (men till synes utan trasa, mitt klantarsel), ett resonansskinn till en trumma samt tre lattjo cymbaler! Jag menar, det ÄR ju som...jultyskland mitt i februari! Äh, nu skiter jag i er. Nu ska jag leka med mina nya grejor. Försvinn!


Dag med ups and downs

Well, dagen har gått lite upp och ner. Var på arbetsintervju imorse (upp) men lär inte få jobbet (ner), det var i stort sett redan tillsatt. Jag hoppas mer på att få jobba kanske till hösten så att jag blir kvar längre än bara några månader. Vill inte slösa mitt Nystartsjobb. Sen fick jag höra att han som köpte Lilla Blå hade lyckats få igång henne...eller honom (ner). Och det riktigt enkelt! Tändkablarna satt fel. Men jag VET att bilen inte startade helt utan åverkan utifrån! Sen provade jag att byta tändkablarna. Är rätt säker på att tändmodulen måste bytas, jag sprayade kontakten med...kontaktspray men bilen startade inte just då. Kanske behövde verka lite först. Meeen iaf... Jag tror ändå att han kommer att få fler problem med motorn men jag hoppas att han lyckas. Jag är lite ledsen över att jag sålde bilen. Hade jag lagt dom pengar jag lagt på Volvon på Forden istället så hade den blivit myyycket fin. Jaja, jag får bita ihop. Sen har jag käkat två semlor (upp). Tack Hannis!


Bildbevis på den ena semlan. Jag åt upp det andra beviset...okej, jag åt upp bägge.

Glömde tillägga att jag äntligen har fått tag på killen som köpte den andre bilen. Han påstår att han SMSat mig men jag tvivlar på det. Han ska hämta bilen i nästa vecka förhoppningsvis. He won't get away!


Inspelningen flyttad

Det blir ingen inspelning den 27:e. Vi har ingen ljudtekniker och inte heller nån sångare/kompgitarrist för det kommer ett barnkalas i vägen för bägge parter...samma unges barnkalas tillochmed... Lille Oliver fyller två år och ska firas så ljudtekniker Andreas (pappan) och sångare Janne (farfar) är upptagna. Så kan det gå.

Var heller inget spela ikväll. Lite tråkigt är det allt men det var flera som inte hade tid så det får bli på nästa måndag istället. Jag lär åka ut och öva imorrn när Hanna drar till stallet.


Jul så snart...?

Man kan ju börja undra lite... Jag har en känsla av att Jultysken kan vara på ingång. Den som lever får se...


Helg med fest

Ja'rå, i lördags var det fest hos Evelina. Trots att lilla blå fick åka iväg så var jag på gott humör. Kanske lite väl gott humör för det blev mååånga öl. Vi hade 12 Miller där jag tror jag drack 9 och sen satt jag brevid Evelinas ny present; en Draughtmaster. Fyllde på min flaska säkert 10 gånger. Så kan det gå. Sen gick vi till Björnes och återigen blev jag överraskad av ett scenframträdande. Drängarna var i stan! Man minns när man gick på Stadt på gymnasiet och skakade loss till "Vill du bli min fru" och andra hits med Drängarna. Nostalgiskt så det förslår. Jag minns att jag pratade med lite folk där, såg bandet och drog hem. Sen minns jag ingenting!!! Jag skyller på dom där två Mariestad-ölen jag drack på Björnes. Hanna påstod att jag stod och småsjöng i köket kl.6 när jag gjorde en macka samt en hel hög med SMS som jag inte minns att jag skrivit. Riktigt intressant.

Sensmoralen: jag blev drängfull! Jag har uppmanat Drängarna att skriva en låt med detta som tema. Får se hur det går... Jag kanske får royalties...!

Men va faaan, Groggdrapären!


Hej då, lilla blå

Nu har bilen åkt iväg till sin nya ägare i Skara. Det gick relativt smärtfritt. Fast jag fick allt en klump i magen när jag såg bilen rulla iväg bakom knuten. Hade jag bara haft resurser så hade jag fixat bilen men tyvärr... Jag får ta å köpa en ny blå Ford Escort nån dag.

Hej då, lilla blå!


Imorrn smäller det

För imorrn kommer en herre från Skara och hämtar sin bil, den blå forden. Kommer säkert bli känslosamt men jag är så illa tvungen. Får se till att ta fram dom grejer som medföljer bilen samt rensa den på saker som inte medföljer. Men den är så gott som tom.

Köparen av den röda forden har fortfarande inte hört av sig. Det är ju hans egna fel att han tvingas hämta bilen i början av nästa vecka om han nu inte ringer imorrn och kommer på söndag, det funkar ju det med. Men jag har en lite dålig feeling på honom. Eftersom han bor i Stockholmstrakten så känns det som att han budat men ger fan i att sköta sin del av dealen. Men han har ju fyra-fem dagar på sig så det är relativt lungt. Annars får jag väl lägga ut bilen igen men då måste jag ju få in mer pengar för att kunna betala dom gamla auktionskostnaderna. Jaja, det ger sig.


Så var auktionerna över

Det blev inte mer än 300 kronor respektive 359 kronor för bilarna. Jag tror att jag får ungefär 600 kronor över efter att ha betalt Tradera för deras avgifter. Men 600 spänn är ju alltid 600 spänn! Å jag är inte ledsen för det, jag var ju nära att få betala för att skroten skulle ta emot dom. Hoppas nu bara hämtningarna går snabbt och smidigt (med tanke på all jävla snö jag skottat bort!). Var ju en snubbe åt Stockholms-hållet som vann den ena auktionen. Den spännande utlösningen följer...


The Ford-nal countdown

Nu är det ungefär en och en halv timme kvar på mina Ford-auktioner på Tradera. Dom ligger på 300 kronor resp. 359 kronor och det är flera budgivare. Jag hoppas verkligen att dom kan ticka upp liiite mer...fast jag är jävligt nöjd ändå. Att det skulle vara så lätt att sälja saker på Tradera...

Intresserad? Klicka på Tradera-länken till vänster, registrera dig, sök på "Ford Escort" och buda som fan!


Ibanezen såld

Glömde skriva att i måndags köpte Stefan min Ibanez. Var lite blandade känslor efter att jag justerat gitarren och bytt strängar men jag får väl köpa en ny senare nån gång, svårare än så är det ju inte.


Gubbaröra update

Som jag brukar skriva numera så gick det riktigt bra på repningen igår. Börjar kännas riktigt, riktigt kul att spela. Det tar ju emot när man är ny på ett instrument, får spela tre gånger på två veckor för att sen inte göra nåt på tre månader. Sen samma visa igen. Nu har vi repat tre gånger på en månad (tror jag?) och dessutom har jag övat mitt trumspel alldeles allena 5-10 gånger på relativt kort tid. Det ger fan resultat! Jag vet inte om dom andra känner detsamma med sitt egna spel men mitt spel säger dom har blivit bättre. Jag är fan bäst...ehm...

Vi har så smått bokat inspelningsdatum och ska tidigare på veckan rigga upp allt så det bara är att tuta och köra. Kommer bli en lååång inspelningsdag! Jösses! Jag dog ju nästan förra veckan när vi repade i fyra timmar. Så länge vi sätter allt på en dag och jag är väl förberedd så ska det nog gå vägen. Stretcha, druvsocker och tom pung så ska det allt gå vägen. Och kanske nån kopp kaffe också. Beware...

Vi snackade lite lätt om fotografering inför skivsläppet också. Jag antar att vi alla tycker likadant vad gäller det, att vi kör samma kläder på fotograferingen som vi kör med på scen sen (när det nu kan tänkas bli...). Får väl ta å ta mig ett snack med Kenza eller Elin Kling eller nåt för att få smakråd. Alla stora band har ju en stylist...väl? Vi kanske blir snygga i Gina Tricot eller H&M's paltor. Meeen iaf...

Det känns riktigt bra i bandet. Alla verkar äntligen dra åt samma håll. Som det kändes igår verkar dom andra gå med på att spela med en man kort om det vill sig riktigt illa men vi ska nog kunna vara fyra man på dom flesta repen framöver. Janne åker ju till USA i slutet på mars så vi har en och en halv månads repning kvar. Å sen åker ju jag till Marbella (heja mig). Äh, vi kommer att klara ut det gallant. Får se till att boka in spelningar i mitten-slutet på juni på dom ställen som finns i Mariestad till att börja med. Vet ju inte riktigt vart dom andra står vad gäller "turnerande". Hoppas vi tycker likadant om det...


Lost Horizon - Heart Of Storm

Jag smurfade mig igenom en hög med gamla länkar som jag lyckats återskapa, tog bort dom (min dumme jävel). Då snubblade jag över ett enormt bra band som man halft glömt bort. Kan bero på att dom inte åstadkommit nånting alls på ett bra tag. But they will rise again! Hivar med en riktig hit i form av öppningsspåret på debuten. Som upplagt att plöja fram i 150 knyck med denna dänga i högtalarna!


Trick Or Treat (1986)

Jag spanade in en av mina nyinköpta filmer idag. Trick Or Treat från 1986, vilket jag inte fick reda på föränn jag började kika på filmen. Jag trodde den var nyinspelad. Rullen handlar om en kille som kommer över en platta med sin nyligen avlidne idol Sammi Curr som bara finns i ett exemplar. Han börjar lyssna på plattan och...sen händer en massa fräcka grejer som du själv får se i filmen. Specialeffekterna slår Sagan Om Ringen och Avatar tillsammans och Gene Simmons och Ozzy Osbourne är med i mindre roller. Många feta låtar utlovas! Jag menar: mer metal kan det ju inte bli.

Köp den genom Ginza, det gjorde jag.


Snöskottning

Så har jag skottat fram den andra forden. Det är riktigt ansträngande. Trots att snö i sig inte är tungt men TRE TON snö på en pytteliten bostadsyta blir lite väl mastigt. Nåja, bilarna är framme iaf. Tyvärr hade inte batteriet i den röda laddats, förstår inte riktigt varför. Kan ha varit så att den ena klämman inte fick kontakt när jag stängde huven. Får verkligen hoppas att så är fallet för annars kan batteriet vara dött. Men jag säger ingenting till budarna på auktionerna. Jag visste ju inte om det när jag skrev texten. Men som sagt, vi får se hur det går.


Stressig dag

Idag har jag skottat fram den ena forden eftersom auktionstiden snart går ut (den andra avtäcks imorrn), köpt säkringar till batteriladdaren så att jag kan ladda bilarna, tvättat och kört Hanna till skolan. Nu ska jag duscha, försöka fixa Stefans gitarr, se på Superbowl och repa med Gubbaröra kl.18.30. Hur FAN har du tänkt att jag ska hinna med allt det!?!


Kattungar är...

6a8b7c9a3c1c203d226b1ecc578976d7.png

Kolla varifrån!

Kattungar är onödigt söta när dom myser i huvan på min jacka...


Man kan ju bli förbannad för mindre

Jag har i tre dagar försökt få tag på en snubbe som säljer cymbalstativ på Blocket. En alldeles lagom stor hög med stativ (4 ½ cymbalstativ, två klampar och ett pukstativ som jag sen säljer) för en mindre hög pengar. Som gjutet för mig, med andra ord. Det går inte att få tag på honom! Jag har ringt säkert 10 gånger, lämnat meddelande på telefonsvararen, SMSat och mailat...men inget. Nu är annonsjäveln borta från Blocket och fortfarande inget svar på telefon. Nu verkar hans telefon avstängd eller batterilös också, sen igår typ. Hajar verkligen ingenting. Aja, jag får väl hoppas på att han hör av sig nån gång med besked. Det här ändrar ju ett och annat i min planering.

Svin.


Vad har hänt idag då?

Well, inte så värst mycket. Jag har varit sååå trött hela dagen men inte kunnat sova...eller ja, jag sov nån timme före maten men det vart jag ändå inte piggare av.

Imorse väckte Sisko mig. Hon är så söt. Hon tyckte "HUSSE! JAG...MÅSTE...GÅ...UT...NU!!! *flås, flås*". Givetvis var det tre minuter innan min väckning. Morr... Hon fick vänta i en kvart ungefär, sen orkade jag masa mig ut. Det blev en normal hög och en King Kong-hög. Inte konstigt att hon ville ut. Sen fick hon medicin och frukost.

Sen tyckte dom på Marev att det var lite väl jobbigt och farligt med snö på taket (det droppar ner på deras trappa) så det var några nissar här och skottade rent. Börje hade tydligen gjort en vurpa. Tur att hans röv dämpade fallet. Lite märkligt är ju att dom vurpar på löpande band medans jag aldrig gör det trots att jag har mer is i trappen än dom. Skümt. Så snön är borta nu och jag kan se ut genom fönstret igen. Heja!


Taget från fönstret i trapphuset.

Och idag kom mitt paket från Ginza. Jag fyndade på en hög med filmer. Sju stycken blev det, samtliga av det läskiga och splaffiga slaget. Anledningen till detta? Jag såg "Cabin Fever" i veckan och började dyrka Eli Roths filmer ÄNNU mer. Han har gjort bägge "Hostel"-rullarna (en tredje på g...) och mindre hits som "Inglorious Basterds" (för lite splaff...tror jag...). "Cabin Fever", "Shallow Ground", "Green River Killer", "Trick Or Treat", "2001 Maniacs", "Halloween" (Rob Zombies remake) och "Wolf Creek". Får se om jag orkar kika på nån av dom ikväll. Jag är ju som sagt TRÖÖÖÖÖÖÖTT. Skyller på 4h trumträning, vattengympa och bortskottning av TRE snövallar...och isborttagning på trappen.


Eläkeläiset - Elän Humpalla


Diablo - Read My Scars


Apulanta - Pahempi Toistaan


Stam1na - Lääke


Mokoma - Punainen Kukko


Curse of the black pearl

Det ligger en förbannelse på min bil. Man anade ju det redan när vi köpte den men nu börjar det kännas lite väl fånigt. Jag skulle ju hämta bilen idag men så ringde Tobias och sade att han hade hittat någe nytt knas när han provkörde, tror han sade att miljölampan lös. Eftersom han inte har en dator för att kunna läsa av felkoder så får han bilen i några dagar till. Trots bilbrist så känns det jävligt bra att han är ärlig och ska åtgärda det som uppstått. Har han gjort det bekostar han det själv. Vilken hyvens kille!


I think I'm cracking up!

Fin Green Day-pik, eller hur? I alla fall... Jag är föga nöjd idag. I slutet på förra veckan plogade Snönissen som en idiot och gjorde en halvmeter hög snövall framför garaget. Hanna sade ifrån och Snönissen tog bort vallen. När jag skulle ut med Sisko imorse var det en jävla vall framför garaget likt förbannat! Eller rättare sagt TRE!!! Tre jävla vallar som jag tvingades skotta bort! Jävligt synd att farsan inte är hemma för då hade han fått ta Snönissen i örat...eller så hade jag klubbat honom i huvudet. Jag säger bara: morr! Men jag skottade bort vallarna och tog det som dagens motion. Jag lär ha gått ner typ 38 kilo idag...eller nåt. Jag tvingades ju skotta trappen också. Morr igen...


Före...


Före i en annan vinkel... Den jäveln tog ju inte baksidan!


Ännu mera före...


Tadaaa!


Ännu mera tadaaa! Har dessutom avlägsnat all is från översta platån.


Sen gick jag och Sisko och kissade.


It all keeps adding up

Vad hände precis när jag vaknade i morse? Jo, jag fick ett telefonsamtal ifrån sjukgymnastiken där jag fick beskedet att jag får fortsätta en vända till i vattengympan. Hallå, eller! Jag får ju jämt nedslag! Men jag får fortsätta ända in i maj. Tyvärr åker jag ju till Marbella då men då lär jag iaf vara förberedd på träning dagligen. Hurra!

Sen var det en grej jag hörde i måndags när vi åkte hem från repningen. Jag "beklagade" mig över det ena och det andra som har med bilen att göra, eftersom jag skulle hämtat den efter repet (vilket jag inte gjorde för den var inte klar). Då kom vi in på däck. Vi måste ju skaffa nya sommardäck. Icke, sa' Nicke! Vi kan ju för fan köra på vintersulorna! Dels är dom odubbade och när man kör på vintern måste däcken ha mer mönsterdjup än på sommaren och fast vi inte gillar odubbat på vintern så kan vi köra med dom hela långa sommaren också, SEN köpa nya VINTERdäck. Fan, det kan ju knappast bli bättre!

Jag kanske skulle ta å köpa en lott med tanke på hur bra allt går.


Tillägg på förra inlägget

Glömde ju säga att jag gjorde världens, om inte universums, godaste ost- och baconsås! Den blev verkligen så bra som man bara kan drömma om. Hemligheten: Sveciaost! Jag måste lära mig mer om ost...och vin...och kryddor...och såser... Resten kan jag.


En bra vecka!

Jag satt just och funderade på lite diverse grejer, mest om och kring musikprylar. Då slog det mig... "Fan vad bra allt känns!". Låt mig göra en lista:

1. Vovve är snäll mot mig nu när Hanna är i Finland. Hon äter som hon ska, tar sin medicin och gnäller inte mycket.

2. Repningen i måndags gick finfint och självförtroendet fick sig en boost. Blev ju dränkt med beröm.

3. Vattengympan gick bra idag. Jag öste på som fan.

4. BoIS vann borta mot Skåre.

5. Skövde förlorade.

6. Fordarna verkar bli sålda. Hoppas ingen backar ur, dom kan ju det även om bud är bindande.

7. Jag gjorde ett kap på riktigt schysta skräckfilmer igår.

8. Enligt mina beräkningar så kommer jag att ha nästan 4000 kronor över den här månaden. Hur fan det har gått till vet jag inte riktigt.

9. Jag får (förhoppningsvis) en gitarr såld och därigenom får jag råd att köpa en liten förstärkare. Jag hade tänkt mig 4000 spänn för gitarren egentligen men eftersom Stefan i bandet vill köpa så får han den till priset av en förstärkare, dom går loss på 3500 spänn ungefär. Fair, tycker jag. Mitt mål med att sälja gitarren är just att köpa en förstärkare.

10. Jag har hittat riktigt bra cymbalstativ till lågt pris. Inte nya men hela och fullt fungerande.

11. Jag beställer troligtvis prylar från Thomann imorrn. Måste bara räkna efter en sista gång så jag inte sätter mig i skiten. Ingen höjdare att bränna pengar på sånt man inte har råd med.

12. Bilen är fixad, jag ska hämta den imorrn. Tobias är snäll.

13. Tretton betyder otur så jag slutar nu när jag ligger på topp...

Så livet känns rätt bra just nu. Borde försöka leta mer aktivt efter nån som man kan ta sig ut och lira med. Hmm...Egon, kanske... Det skulle kunna vara nåt! Han har frågat mig flera gånger om jag vill ut och trubadera men eftersom det är trummor som är på tapeten just nu så får jag väl sikta in mig på att kompa t.ex. Egon. Ska nog ta å kolla upp det...eller hitta nån annan. Sen borde jag väl ta med mitt gitarr-rack till Musiktema och se om jag kan få några pengar för det. Är lite väl dålig respons på det så man får väl slumpa bort grejerna i slutänden. Aja, så länge mitt trumset blir komplett så har jag ju inte bråttom...bara med högtalaren, där ska jag ju ställa en ny förstärkare. Jippi!!!

PS. Ett minus är att Hanna inte är hemma men hon kommer på lödda. DS.


Onsdag

Idag har jag inte orkat göra så mycket...än. Ska ju iväg till vattengympan kl.17 och förhoppningsvis får jag lämna in Hannas böcker på biblioteket, jag vet ju inte deras öppettider. Det ger sig nog förr eller senare. I övrigt har jag gjort det "vanliga": gå med vovve, mata vovve (som åt upp sin frukost!), ge medicin till vovve och mata katterna. Sen har det blivit datorn och tvn. Som sagt, jag ska ju motionera senare. Fick förresten rätt bra motion när jag var ute med Sisko. Det var ju flera decimeter snö på stigen i skogen! Jag blev riktigt mör efter det. Sen så fotograferade jag lite när jag var ute nyss...


Såhär ser det ut vid mitt köksfönster. Nej, det är inte fel på bilden.
Det är SNÖ! Fotnot: Jag bor på andra våningen...


Katterna cirkulerar som hajar när dom vill ha mat...


...då är det bäst att ge dom det.


Sisko har fått sin boll.


Hon tycker om sin boll.


Hon tycker också om snö...


...och snö...


...och husse...


...och husse.

Hon lär tycka om matte också men hon är ju inte här nu. Men hon lär komma hem när man minst anar det. Eller ja, jag vet ju att hon kommer hem på lördag så... Hehööö. Nu ska jag äta mackor och packa väskan inför badet. Tjo!


Noice - X Japan?

Jag fick mig just en liten tankeställare. Som jag skrivit tidigare så satte Noice ett spår i mig i lördags. Förstår inte riktigt varför jag inte lyssnat på dom förut, inte lätt när man umgås med fel folk. Det som jag kom på är att Noice kan vara en svensk version av X Japan även om Noice inte var jättestora utomlands...tror jag. Japanerna höll på längre men en tragedi stoppade ju bägge banden. Dom gick upp som en sol och kom ner som en pannkaka, tjänade grova pengar osv. Jag kanske har fel, men jag fick den känslan iaf.

Nu ska jag lyssna på X Japan!


Hur var min dag?

Ja, hur var min dag egentligen? Fy-sa-tan vad jag har varit seg i kroppen! Det var dom där fyra timmarna repning igår som satte sina spår. Man är ju inte van vid att spela så länge och dessutom har jag ju lärt mig en skön groove liksom. Man spelar inte bara takten, man kör lite fills och cymbalkombinationer också. Så jag har gjort minsta möjliga idag, dvs. gå med hunden, ge henne medicin (gick helt smärtfritt), tömma kattlådan, laga och äta mat, sova på maten (i två timmar med risig syn i ytterligare en timme som följd) och titta på tv. Det var alldeles lagom idag.

Imorrn blir'e vattengympa åsså får vi se om jag får tillbaks bilen då. Gårdagens provkörning hade inte gått riktigt hundra så vår käre mekaniker Tobias skulle ta en kik på det efter att han varit i Jönköping. Så kan det gå. Men jag har ju stymor Anns bil till låns så det gjorde inte så mycket...bara jääävligt svårt att köra manuellt igen.

Det blev inte mycket till bilder från vovvepromenixarna idag. Jag glömde kameran på middagspromenaden och sen var det för sent. Så vi får se om det blir några bilder imorrn istället. Annars blir det ju fler vovvepromenader i veckan, jag är så duktig.

Vad gäller fordarna så har dom fortfarande "bara" varsitt bud. Det räcker ju, jag blir ju av med dom. Sen så har jag med rätt stor säkerhet sålt en gitarr. Jag snackade lite gitarr med Stefan i bandet igår och han skulle tydligen köpa en Ibanez...en RG350DX...en sån som jag tänkt sälja. Så då får han köpa den och jag skaffar mig en ny gitarrförstärkare. Riktigt bra byte, tycker jag. Ska bara justera den så att den är spelbar, den är lite knasig just nu. Men det löser sig nog.


Siskovakt!

Jag glömde ju säga att jag är Siskovakt nästan hela veckan. Jag är inte det minsta orolig, jag är ju kompis med Sisko...så länge jag håller i kopplet. Hon är lite roligt ibland. Nån gång imorrn tänkte jag försöka fotografera fröken Sisko när vi är ute och promenixar. Var rätt kul att se henne sätta fart genom halvmeter djup snö för att hitta en perfekt plats att utföra sina rutiner på. Är typ det jag tänkt fota.

PS. Jag lade ut mina fina fordar på Tradera igår. Folk har budat på bägge två! Jos = glad! DS.


Home alone

Jahapp, så har frugan stuckit till Finland. Och jag har inte njutit av ensamheten en enda sekund! Har flängt runt och fixat hela dagen, hälsade på pappa en sväng och nu på kvällen var det repning som gällde. Gick riktigt bra faktiskt, jag har ju övat. :)

Det blir nog säkert lite ensamt i sängen men på lördag är Hannis tillbaks. Hurra!






RSS 2.0

Blogglista.se