Mina sponsorer

Affiliator Affiliateprogram
PriceRunner - Kolla hos oss innan du handlar


Däckbyte och veterinärbesök

Så var det idag. Var med Odis till veterinär Welin idag. Odis verkar må bra, tyckte Welin. Vi vidtog inga åtgärder idag utan avvaktar så får vi se om vi behöver åka tillbaks om några veckor...well, Hanna åka tillbaks då jag är utomlands. Men Odis mår säkert bättre snart. Mer kassler åt katter! :)

Sen fick jag mina nya fina däck monterade både på fälg och bil. Så fina dom är! Hoppas dom får fortsätta sitta där för jag vill fan inte få dom stulna. Då ska försäkringsbolaget få punga ut med MÅNGA tusenlappar. Tur att jag inte har Folksam.


Hurra! Jag har fått mina däck!

Jag vet inte vart den där förseningen på fem dagar tog vägen. Jag fick däcken två dagar för tidigt istället. Bra kommunikation på Däckonline märker jag. Men det är ju bättre att dom blir för tidiga än för sena. Finns ju risk att jag ska åka utomlands nästa vecka...


Veterinärbesök

Nej, JAG ska inte till veterinären. Odis ska det. Han har blivit rätt tunn på sistone och blek om nosen så det kanske är nåt fel på honom. Farbror Velin får ta sig en kik på honom så blir allt bra...och dyrt. *mutter*


Från topp till bott på en halv dag

Dagen började fint. Var på Mekonomen och köpte reservdelar till bilen samt torkarblad, detta till 20% rabatt. Och istället för att reparationen av bilen skulle kosta 2000 spänn så kostar den närmre 600 spänn, var därför jag köpte torkarblad och annat också. Lysande start! Sen åkte jag och Hanna till stallet och fjantade runt med hästen lite och vattnade och mockade. Solen sken och myrorna fick ungar. Perfekt! Sen åkte vi hem.

Först så förlorar Djurgården ishockeyn, vilket många bör hålla med mig om att det var allt annat än rättvist. Sen får jag inte igång nätverket. Alltså inte bara internet utan hela nätverket, stendött. Jag gör mitt yttersta för att få liv i det och misslyckas gång på gång. Då lånade jag Hannas dator och uppdaterade firmware, då lyckades jag iaf komma in på nätverket och internet verkar funka dugligt. Tror du då att Ansiktsburk funkar? I think not. Gaaah!


Good vibrations

Fan, jag har goda vibbar idag. Kanske skulle ta å köpa en lott.


Nej från Gustav E. Bil

Som titeln antyder så fick jag inte jobbet på Gustav E. Bil. Det är väl inte hela världen men det var ju trots allt ett jobb, jag behöver verkligen ett jobb nu om det så bara är över sommaren. Skit. Jag vill inte praktisera i sommar!


Dvala

Gubbaröra ligger i dvala den här veckan. Inspelningen tog hårt på gubbarna. Vi ska väl spela på måndag igen. Ska föreslå att vi lirar på Hjorten ett par extra datum för att jag tvingades avboka ett. Det borde dom gå med på. Men det förutsätter att datumen är lediga.


Kötteld

Jao, det blev kötteldning i lördags. Smakade inge vidare. Tror att köttet legat aningen för länge i kylen så det blivit lite torrt och dåligt. Men inga bieffekter än så länge iaf. Hunden fick en del.

Idag fick jag kortisonsprutor. Det var behövligt. Terrortanten Barbro var faktiskt human idag. That's a first.


Udda dag

Inte fan eldade jag kött idag. Jag orkade inte. Men jag orkade åka till affären och pizzerian. Jag är konstig.

Ska elda kött imorrn, jag har potatissallad.


Cremation of the flesh

Ja, jag ska ut och grilla nu. Herrå!


Igår

Igår eldade jag och Hanna kött. Det blev jättesmaskigt. Sofia kom och hälsade på...hon fick inget kött. Sen satt man i solen och njöööt. Njöt såpass mycket att min psoriasis börjar blir bättre på huvudet. Borde göra detsamma idag...och det ska jag. Tihi!

Sen var jag och vattengympade. Det är i vanlig ordning rätt ansträngande men jag tog inte ut mig så värst mycket. Lite flås vart det.

Efter badet åkte jag ut till replokalen för att trumma. Då höll Andreas på att byta hjul på bilen så jag tjötade med honom ett tag. Det var trevligt, vi pratar så sällan med varann. Sen trummade jag i kanske 40 minuter, vi skulle egentligen repat men det var nån som inte kunde så jag fick spela helt alléna. Sen åkte jag hem.


Ett vanligt inlägg

Jag har inte vetat vad jag ska skriva här på bloggen på hur länge som helst. Antingen är det Facebook eller Gubbaröra som tagit upp all min tid. Men jag har gjort andra saker också. Ja, det är säkert! Exempelvis så skruvade jag precis ihop stolen jag sitter på för den tyckte "BRAK!". Jävla stol... *morr* Sen så hade jag och Hanna middagsbjudning i fredags då Sofia, Ingrid och Robert (samtliga från Hannas klass) var på besök. Det bjöds på apelsin-anka med hasselbackspotatis och till efterrätt blev det kanderade ananasringar med cocos och vaniljglass. Smaskigt värre. 4 timmar matlagning för nästan inget käk alls. Nästa gång blir det pizza. Sen var samma herrskap ute i det gröna i söndags och käkade smörgåstårta och njöt av solen och naturen.

I övrigt händer det inte mycket. Har några jobbansökningar ute men får inga svar. Hoppas det blir nånting i sommar iaf. Överväger att plugga till hösten, borde söka iaf.

Det får bli allt för den här gången. Sådeså.


Kanske lite spelningar

Ni följer väl Gubbaröra på Facebook? Sök helt enkelt på "Gubbaröra" om du inte redan varit där. Det har kommit upp några spelningar på den sidan. Tyvärr är dom på andra halvan av det här året men den som väntar på nåt gott...


Repat

Igår repade vi. Det gick inge vidare för nån av oss egentligen. Kan bero på att det var tre veckor sedan vi över huvud taget fingrade på våra instrument (okej, en vecka för mig). Så det lät väl inte riktigt så som man kunde hoppas. Vi ska kanske repa på onsdag eller torsdag och på söndag ska vi spela in. Lär inte gå så bra den här gången heller men vi får försöka och falla med flaggan i topp om det vill sig illa.


Back in the saddle

Förhoppningsvis blir det full fart med Gubbaröra imorrn igen. Janne har kommit hem från utomlands (och är jävligt jetlaggad) och imorrn är det tänkt att vi ska repa. Ska bli riktigt skojigt faktiskt. Då ska jag berätta mina mörkaste hemligheter... Moahahaha! *terror!*


Ingen inspelning

Hepp, det blir ingen inspelning på lördag heller. Jag är rätt säker på att vi bestämde att vi skulle spela in på lördag men Janne kommer ju till Sverige kl.10 på lördag-morgon, då lär inte han vara fit for fight på lördagen så vi får flytta den till nästa helg...men då lär ingen annan kunna. Det är som vanligt. *suck*


Snart är det dags igen!

På lördag ska vi in i studion igen! Jag hoppas att det går bättre än förra gången, det gäller hela bandet. Kunde ha blivit guld men det blev...typ...plast...eller nåt. Skit samma! Det kostar ju oss ingenting. Jag hoppas att jag vet vad skråen jag ska spela bara. Det är några låtar som jag är osäker på men funkar dom inte så funkar dom inte, då får vi väl stryka dom i värsta fall. Fast jag brukar ha lätt för att luska ut hur jag kan spela så vi får väl köra igenom dom svåra låtarna några gånger så blir det mumma av alltihop. Heja Gubbaröra!

Missa inte Gubbaröras Facebook-sida!


Tråkigt

Vad kan man göra när man är arbetslös, egentligen? Jag tråkar mig igenom mina dagar och gör sällan nåt vettigt. Och några jobb finns det ju inte. Lägenheten är i kaos. Usch!


Sorkjakt i...

546266f53cec364cc356c917fef4aa9f.png

Kolla varifrån!

Sorkjakt i det gröna...eller gula...


På-skägg

Ikväll blir det mys med Hanna, imorrn blir det partaj med Anders och Anna. Man måste ju har lite å göra i på-sk. Men jag kan inte komma på vart jag lagt mitt på-skägg...

Igår övade jag trummor. Det lät förjävligt på alla sätt och vis. Skyller på att jag var TRÖTT och hade ont i vänster axel och höger tumme, då är det fan inte lätt att trumma. I nästa vecka blir det hårdträning igen då vi ska spela in på lördag.






RSS 2.0

Blogglista.se