Mina sponsorer

Affiliator Affiliateprogram
PriceRunner - Kolla hos oss innan du handlar


En sväng till Björnes

Jag och min gamle gode vän Jens hade en herrafton igår. Eller ja, vi drack lite sprit och gick ut på krogen. En Captain Morgan på förfesten och några pilsner så iväg till Björnes, som inte heter så längre. Lindbloms var det väl. Aaanywho... Vi kommer dit och betalar 150 spänn i inträde. "150 spänn?!", tänkte jag. Sen tänkte jag inte mer på det utan fick mig en Rom & Cola. Så ser jag en snubbe som spatserar runt med ett par trumstockar i handen. Det gör man ju inte rent spontant på krogen. Då gick jag och Jens och kikade om det skulle vara nåt uppträdande. Jag säger bara: Noice! Eller Noice FOREver. *tack, Ronny* Så gustavsbergarna i Noice skulle lira. Sagt och gjort. Det lät relativt trevligt faktiskt. Inget jag skulle sitta och lyssna på hemma direkt...tror jag...men det var bra ös på grabbarna. Har hört väääldigt lite med dom tidigare men jag kände igen "En kväll i tunnelbanan" iaf...inte själva låten utan titeln. Jeje, trevligt var det iaf. Så fick jag träffa min gamla vapendragare Ronny och Wångstedt. Det var myyycket trevligt. Vi härjade som vi gjorde på gymnasiet och kvällen blev riktigt lyckad. Sen kom Hanna och hämtade mig och Jens och körde hem oss. Tack, Hanna. Snipp snapp snut, så tar vi oss en sup!


No more Sansamp!

Handla på Jula! Sansampen är såld! Den gick till en glad göteborgare för 4300 kronor, det är den verkligen värd...både göteborgaren och Sansampen... Jag hoppas att han får god användning av den, vilket jag tror för han skulle köpa ett Mesa/Boogie-steg också. Den som ändå hade sånna pengar. Jaja, jag kan köpa en ny Sansamp senare nån gång. Då kanske den uppgraderade modellen, vem vet.


Ortorexi

Tänkte skriva ett par rader om nåt som kallas ortorexi. Ortorexi är ingen etablerad term inom medicin eller psykiatri men används ändå rätt flitigt i dagens samhälle (säger jag som hörde det för första gången idag). Vad innebär då ortorexi? Det kan läggas i samma fack som anorexi och bulimi egentligen ty det innebär att man går till överdrift med träning och hälsosam kost, det blir tvångsmässigt. Svensk översättning: man sabbar sin kost, därav paralellen till anorexi och bulimi. Man tränar till förbannelse och äter i stort sett noll och inget. Det kan gå så långt att man blir sjuk i huvudet (nej, det är ingen medicinsk term det heller) och bara fokuserar på vad man äter och livet kommer i andra hand. Man blir helt besatt av att bli av med allt dåligt i kroppen genom att träna, träna, träna och äta i stort sett ingenting.

Det jag vill säga med det här inlägget är att jag då aldrig kommer sätta mig i den sitsen. No! Nay! Never! Jag gör mitt bästa för att röra på mig så mycket jag orkar, vilket alla givetvis borde göra. Motion och att röra på sig är ett bra sätt att hålla kroppen i trim. MEN det får inte gå till överdrift! Samma sak gäller mat. Jag tänker då aldrig börja med nån "o så bra" diet bara för att det är nån sopa till forskare i USA som sagt att "Den här dieten är jättebra!". ALLA dieter är dåliga med tanke på att dom går till överdrift. Det man vinner på ett sätt förlorar man på ett annat. Man kan tycka att "Åh, äta fett är bra! Då går man ner i vikt!" men då får man istället sämre immunförsvar och PANG så dör man i lunginflamation. Eller "Åh, att bara äta grönsaker är bra!" men så PANG så vittrar skelettet sönder. Och så vidare, och så vidare. Dieter är värdelöst! Varför ska man späka sig för att "hålla sin matchvikt"? Som dom flesta vet så har jag ett och annat extra kilo som inte vill försvinna men det innebär ju bara att jag inte tränar så som jag borde. Man ska jobba bort det man stoppar i sig. Enkel matematik.

Jag vill också poängtera att folk överlag inte borde späka sig för att gå ner i vikt. Rör på era arslen och ät precis vad ni vill istället! I måttliga mängder, precis som med träningen. Sådeså.


Tillbaks till ritbordet...

Dom därninga cymbalarmarna Millenium DB-116 passar inte i mina bastrummor. Det var då fan!

 


Som det ser ut får jag köpa dom dyrare Millenium-stativen och ta loss foten på. Dom ska vara tjocka nog. Fast jag kanske borde lyda Grandmaster Bomans råd och köpa Tama där också. Dom kostar ju 250 spänn mer... Mja, vi får se...


Sviniiigt!

Faaan! Dom har höjt priset på Gretsch Catalina Club Mod på Slagverkskompaniet nu igen!!!


Gissa vad...?

Det blir ingen repning imorrn. *suck* Fast denna gång var det Stefan som inte kunde, så det känns mer okej...fast vi andra borde ju repa ändå. Kunde ju övat körsång... Jeje, jag går på hockey istället.


Mer "träning"

Nu har jag kånkat iväg 42" TVn till reparatören Sören (ja, han heter så). Det var lättare sagt än gjort för tv satt fast i tapeten så den vägde hur mycket som helst till en början. Så jag och Hanna fick bända loss den från tapeten först och sen var det desto lättare. Den väger likt förbannat typ 30 kilo så den var verkligen inte lätt. Men starke Jos-dolf klarade biffen. Stereoförstärkaren fick följa med för den gick ju också sönder i strömavbrottet. Om en vecka eller två har jag svaret på om dom är reparerbara eller inte. Wish them luck.


"Hi ho, Silver! Away!"

Å vips så har jag varit ute och gått med hunden i nästan en timme. Så det kan gå! Jag som var inställd på att jag missar träning både måndag och tisdag...skulle förvisso cykla idag innan duschen men det lär inte jag orka numera. Fan vad skoj! Och imorrn blir det vattengympa och repa om nu inget oförutsett inträffar...som att Jens eller Janne inte kan. Jag skulle inte bli förvånad.

Sen ska jag till tandläkaren imorrn. Fnys! Och före det får jag klämma in en provtagning. Blir fullt upp imorrn. Så...ovanligt...


Såhär trött kan en liten hund bli efter en promenad...


En vecka med en massa träning

Trummor i måndags, vattengympa i onsdags, cykel i fredags, trummor i lördags och cykel idag söndag... Jag är ju världens hurtgurka. Vad tyckte vågen om det? "Gå av mig, fetto!" Orättvist...


Idag har jag tränat

Var ute i Ekby och bankade trummor i en dryg timme. Gick väl...ungefär lika bra som sist. Men jag lärde mig lite nya schysta trummis-moves man kan göra när man inte är så duktig på att spela...som om det inte räckte med ett rosa trumset, liksom... Anywho... Körde samma rutin som förra gången men övade mer på låtarna till inspelningen. Börjar inse att vissa låtar inte kommer att passa in. Jag får se till att bli klar med mina låtar... *doh!*


Jahapp...?!

Som en aktör i en riktigt dålig porrfilm råkade jag halka in (du vet, halka in...) på den helt underbara sidan Thomann (länk i Google-reklamen till vänster) eftersom jag trots ett billigt Gretsch Catalina Club Mod är mer kär i Sonor Force 2007 Rock och letade efter just det kitet där. Då halkade jag över ett set som var lite fräckt. Lite för stort i dagsläget men ändå kanske något för framtiden. Mapex MR6285 Meridian Birch heter det. Halkar in i källaren för strax under 10000 kronor inklusive standard hårdvara. Så det kan gå!



Sen har jag kanske hittat ett par cymbalarmar som kan passa på mitt Tama Granstar. Var kära Thomann som bidrog med MILLENIUM DB-116 som jag hittade av en slump. Såg dom på en bild till ett dubbelkaggat trumset där dom satt i pukhållarna på kaggarna, precis så som jag vill ha det. Istället för att jag ska köpa två riktiga Tama-stativ för 740 spänn som jag sen ska plocka isär så kan jag ju köpa riktiga cymbalarmar direkt, eller hur? 171 spänn! Riktigt prisvärt, ju! Kan ju faktiskt köpa fler produkter från Millennium för jag tror inte att dom är särskilt mycket sämre än Tama eller Gibraltar. Tihi!



När man ändå håller på med Milleniums produkter kan man ju investera i ett par MILLENIUM CBC SET2 BECKENARM MIT KLAMMER som dom så tyskt heter på Thomann. Millenium borde ju vara kompatibla med Millenium, eller hur? 140 spänn för en styck arm med klamp. Som hittat det med! Då kan man ju splasha hur mycket man vill!



Däremot är jag lite kluven till om man ska köpa billigare bomstativ till resten av cymbalerna eller om man ska köpa sånt som man vet är stabilt. Det finns ju billigare stativ från Millenium, Sonor och Mapex men jag tvivlar på att dom är någe vidare stabila. Man vill ju inte råka ut för att cymbalerna drar i backen när man lirar...eller självantänder... Millenium har tre olika bomstativ som kostar 252 kr, 354 kr och 496 kr. Jag måste bara fundera på om jag behöver så värst jättegrova (och tunga) stativ. Kanske till den där chinan som ska sitta ovanför crashen ovanför golvpukan... Två grova och två mellan får det nog bli. China, ride och två craschar. Eller så försöker jag återanvända det stativet jag har till riden nu. Jag kommer att ha världens fetaste, rosaste trumset!


Svinigt...

Fan vilka svin dom är! Slagverkskompaniet har droppat priset ännu mer på Gretsch Catalina Club Mod till mitt stora förtret. Har för mig att dom gick för 6700 spänn nyligen, nu 4995 spänn. Jag HATAR Slagverkskompaniet! Jag vill ju ett sånt kit! Egentligen i en annan färg men får man det SÅ billigt så kan man ju köpa ett ändå. Det finns ingen som kan tänkas ge mig 5000 spänn...? Kanske skulle strunta i att laga bilen...nä...


Det är ju nästan gratis! Fan, jag måste ha ett set att öva på hemma! *ynk!*


Åsså måste jag ju köpa casar till det andra setet först. 8000 spänn för mitt gitarr-rack och jag är en lycklig campare...fast jag måste ha stativ också. This is, this is, this is a sticky situation... Köpa en massa plylal föl 11000 klonol...?


Vart tog ajet vägen?

Inte fan har jag så värst mycket ondare idag än vad jag hade igår. Riiiktigt märkligt, det där. Kan ge mig fan på att jag gjorde nånting fel nånstans som gjorde att jag inte fick träningsvärk. Kunde jag bara komma på vad så skulle jag kunna bli rik. RIK! Jag är ond.

Men det gör fortfarande ont att BoIS förlorade. *buhuuu!*


Dubbel-aj!

Aj nummer 1: jag hade vattengympa idag och körde på rätt friskt. Det märker jag nu iaf. Man har ont på ställen som man inte trodde man hade. Får la hoppas att det ger nåt i slutänden för SÅN smärta kan man stå ut med för den går över.

Aj nummer 2: BoIS förlorade som väntat. Dock inte med så mycket, vart bara 2-3. Dom kan inte göra mål! Det är så frustrerande! Dom bommade säkert två öppna mål och kunde inte hålla klubban i isen när det som mest behövdes. Och varför är det ALDRIG nån spelare på bortre stolpen? Det är ju där man gör dom flesta målen i ishockey. Åtminstone måste man ha en stor jävel mitt i ansiktet på målvakten så han inte ser ett skit. Finns det sånna i BoIS? Nä. Sen förstår jag inte allt varför dom inte kör ett enda byte med fjärde-linen eller ens med nån spelare därifrån. När vi har pigga, raska spelare som Rickard Blom ska väl han för fan få spela också? Ronny borde få vila för han drar ju bara på sig idiotiska utvisningar, det gjorde han aldrig förr. Johnsson har klister under rören och det funkar inte för dom, varför får dom då så mycket speltid. Däremot tycker jag att Helmer, Medin, Ekholm, Westberg, Tonka och givetvis Åkerström är riktigt bra men tyvärr inga vidare målskytter. 5 matcher och 8 mål är inget att vara nöjd med. Golva Skövde på söndag, annars stannar jag nog hemma resten av säsongen.


BoIS - Tingsryd

Så bär det iväg till ishallen idag igen. Får se om BoIS rår på Tingsryd, I think not. BoIS är riktigt under isen medans Tingsryd alltid spelar bra när dom besöker Mariestad. Vore märkligt om vi skulle vinna idag, jag tror på 1-6. BoIS kan inte göra mål så jag är ändå snäll att tro att en puck slinker in.

Innan det ska jag vattengympa (ja, fjantigt men givande) och hämta Johan. Sen ska vi gorma oss hesa på matchen. Det blir nog trevligt iaf, Johan är lite mongo.


Så var det övat...

Kom iväg och övade när Hanna drog vidare till stallet. Körde i lite drygt en timme. Först körde jag till dom låtar som vi förhoppningsvis ska spela in, några av dom iaf. När dom var slut försökte jag mig på King Diamond men det gick ju totalt åt pipsvängen...som väntat. Mikkey Dee är en riiiktig fena asså! Var "Them" jag försökte mig på. KD 1-0 Jos. Men det är inte hela världen, jag övar ju aldrig. Vart väl några låtar med Teräsbetoni också men det klarade jag inte heller så jag lade ner och försökte ställa in trumsetet ordentligt istället. Blev klart bättre faktiskt.


Övning på egen hand

Idag ska jag iväg och öva trummor, helt allena. Man blir ju inte bättre av att sitta hemma och uggla, liksom. Har laddat MP3-spelaren med låtar som vi har tänkt att spela in plus King Diamond och Teräsbetoni. Lär inte kunna spela King Diamond så värst bra men det är ju meningen att jag ska öva, inte äga...än. :) Bästa sättet att bli bra på något: härma nån annan!


Bingo!

Jag sitter och spelar bingo. Det är faktiskt lite roligt. *tihi* Fast det var på banditerna som jag lyckades vinna 210 kronor på ett snurr. Jag blev nöjd. :) Får ta å sätta in lite riktiga pengar så att jag kan ta ut låtsaspengarna. *hehööö*


Ingen repning veckan som kommer. :(

Som du har förstått av rubriken så blir det ingen repning med Gubbaröra i veckan. Eller...det är inte så stor chans iaf. Jens åker skidor och Janne ligger ute i fält. Jag tänkte dock åka och träna lite imorgon eftersom Hanna ska till stallet, då passar jag på att öva lite. Får se hur fan det går...


Ishockey

Ishockey. En sport där man kämpar och sliter för att få kontroll över en puck för att sedan skjuta den i mål. Mariestad BoIS spelade inte ishockey idag. 2-4 blev det till sist mot Nybro och det är tämligen kört i Allettan. Vad är väl en bal på slottet?

Jag blev förresten intervjuad av Mariestad BoIS hemsida. Läs om det på hemsidan...när det nu kommer upp där...


Egen virvel...?

När man ändå pratar om virvlar... Vore det inte fett om man köpte sig en najs mässingvirvel och får den graverad med eget namn och bild...okej, bara namn...? Det lär säkert vara jättedyrt men kan vara värt att kolla upp. Det finns ju en gravör granne med farsan. Hmm...

I övrigt har jag väl smått funderat på att få en virvel lackad efter egna direktiv men det verkar lite...jag vet inte...omständigt kanske. Har några idéer men det ska vara prisvärt också. Hade tänkt att ha guldpläterade hårdvara på den virveln men det kostar i runda slängar 6000 spänn. Gulp! Men jag hörde att man kan plätera med mässing också, kanske liiite billigare. Max 2000 spänn tycker jag det är värt...plus lackeringen då...och virveln...


Smaskig virvel!

Råkade snubbla över en ofantligt smaskig virvel igår...eller förrgår. Det är en Ddrum Carmine Appice Signature Snare i mässing, vilket jag är lite smått förtjust i. Borta i USA kostar den nu $399 men i Sverige kommer den att kosta ungefär 6000 spänn. Då är det inte riktigt värt att köpa den liksom. Import = ja tack! Får hoppas på att min polare Baxter kan hjälpa mig.

För er som inte känner till Carmine Appice så kan jag meddela att han spelat i flera stora konstellationer som Vanilla Fudge, Jeff Beck, King Cobra (!) och Ozzy Osbourne. Bror-hans plågar skinn i Heaven And Hell. Carmine har varit en stor profil i formandet av hårdare trumslageri. Han bär gärna solglasögon...sådeså.


Ett litet förtydligande

När jag sitter och letar efter trummor så tänker jag till 99% på hur dom ser ut. Varför? Jo, för att jag är tvärsäker på att jag inte kommer att höra nån större skillnad på lönn eller mahogny eller björk. Det enda jag reflekterat över är att mitt trumset (Tama Granstar, remember?) låter fetare än "lokalgrannen" Andreas' Pearl Session och det är för att jag har grövre storlekar på både bredd och djup. Det går inte att jämföra så. Sen vet jag inte vad han har för material i sina men mina är i björk och dom låter FETT. Sådeså.


Mamma mia! That's a skitsnyggt trumset!

Den som surfar mycket hittar ofta saker som man inte har råd med. Först snubblade jag över ett Sonor Phil Rudd Signature (trumslagaren i AC/DC) som man kan...lära sig tycka om. Priset är najs, runt 10000 kr inklusive hårdvara MEN utan virvel (!), men så är det ju svart. Svart är skiiittråkigt! Dessutom var det två golvpukor, jag behöver bara en. Annars stämde det mesta...bortsett från att jag inte har råd med ett set till. Måste ju köpa casear till det andra först. (Köp mina musikprylar!)



Sen hittade jag faktiskt ett annat Sonor-kit som var riktigt läckert och mer i min smak. Det heter Sonor Force 2007 Rock Set i färgen "Dark Green Burst". POOOOF så var jag glad igen! Ett set i fyra delar MED virvel OCH stativ! Var lite svårt att hitta pris på det men på eBay i Tyskland gick det på €999, vilket borde vara ungefär 10000 spänn för det med...EM Nordic tar 13850 spänn för det. Aja, man kan kanske fixa en bra deal på Slagverkskompaniet. :)


Dagens höjdpunkt!

Jag blev så jääävla glad när jag var å pratade med min mamma idag. Hade vägarna förbi så jag smet in på hennes jobb och språkade lite. Jag fick då reda på att det har klubbats igenom en ny regel för sjukförsäkring. Folk som har sjukdomar som går i skov har rätt till ersättning från Försäkringskassan. Heja!!! Med tanke på hur jävla mycket jag gimpat runt dom senaste två-tre åren så är det konstigt att jag inte redan är sjukpensionär. Men jag nöjer mig med sjukersättning, jag vill ju jobba när jag kan jobba.

Tack, mamma!


Apropå cymbaler...

Apropå cymbaler! Oj, skrev jag det igen? Iaf... När jag satt och kikade på Paiste PST 5-cymbaler igår så insåg jag att det är billigare att köpa lösa cymbaler än i paket. Jag tror det diffade 600 spänn på ett grundset. Oj! Sen upptäckte jag dessutom att just Paiste PST 5 inte är dyra nånstans. 1200 spänn för en ride som jag tycker låter riktigt bra. Man ska inte behöva lägga 4000 spänn på EN cymbal. Sen är det ju jävligt svårt att jämföra ljud och känsla på en cymbal när man sitter vid en dator så jag vet inte om den är bättre än min Sabian B8 som jag misshandlar nu. Den tycker jag låter kass iaf. Skulle kanske ta å jämföra dom mellan hemsidorna iaf...hmm...


Underbart är kort

Ivrig som jag var skyndade jag mig att fråga runt vad ett Ddrum AMX Hybrid kostade. Jag hade inte riiiktigt läst nånting om det setet... Det visar sig att det är inbyggda triggers i det kitet, det vill ju inte jag ha, sånt kostar ju en massa onödigt pengar. Så farväl, blågröna själ! Jag får fråga herrarna på Slagverkskompaniet vad dom säger om saken. Jag vill ha ett trumset som är litet och lätt att flytta med sig. Dubbla kaggar, tre pukor och en hel hög med stativ är inte riktigt aktuellt då. Det ska vara baskagge, virvel, än häng- och en golvpuka, that's that! Då kan det vara värt att släpa med sig till repning nån gång ibland. Det var ju lite därför jag vart så kär i Gretsch Catalina Club Mod, det är inte så stort...men det låter stort.

Sen kom jag på en lysande idé igår. Arbetslös och gimp som man är sitter man och kikar runt efter fläskiga cymbaler man kan banka på när man väl spelar. Då slog (höhö) det mig att cymbaler är ju relativt enkla att slå sönder vad jag har hört, då är det ju dumt att köpa dom dyraste cymbalerna man kan hitta och tvingas byta ut nån typ en gång i halvåret (men det förutsätter ju att man spelar också...morr...). Då är det ju bättre att lägga pengar på en bra hi-hat och ride, som man ju "är så illa tvungen att spela på", så att det låter bra för att sen komplettera med billigare crashar, splashar och andra cymbaler man vill banka på. Då känns det inte lika mycket i plånboken när grejerna går sönder! Och dessutom kan man prova nytt när man ändå håller på. Lysande idé, tycker jag.


Somliga syns inte men finns ändå

Det är ju läskigt irriterande när man har haft nåt i sin hand men ändå inte har det kvar. Jag pratar givetvis om det Gretsch Catalina Club Mod-trumsetet som jag fingrade på i Örebro och blev tokkär i. Det är sålt. :( Och för att strö mer salt i såren så tillverkas det inte längre, trots att det bara är ett par år gammalt. Man kan ju gråta för mindre. Jag har hittat flera stycken i färgen Black stripe over silver sparkle men det är ju Black stripe over RED sparkle jag vill ha, och det är så gott som försvunnet från jorden. Pest och elände!

Sen, för att plåstra om såren, kikade jag runt lite till efter nåt annat set man kan drömma om för att då hitta ett Ddrum AMX Hybrid som var riiiktigt läckert. Det är ju nästan viktigare att prylarna är snygga än att dom låter bra, jag kan ju ändå inte spela på dom. Enligt en amerikansk sida kostar det $600 (vilket bör vara 4200 spänn ungefär) i fyra delar, egentligen typ $1000. Men så var det just det...det finns bara i USA! Åtminstone inte i Sverige. Men jag har frågat ett ställe där dom åtminstone säljer andra sorters Ddrum-trummor. Vi får se hur det slutar. Aaanywho... Så här ser det ut:


Det är absolut inte lika snyggt som Gretsch-kitet men det är lite...sött iaf. Värt att ligga vaken om natten och tänka på...hehööö. Det är i samma storlekar som det andra. Mumma! Men jag lär likt förbannat hålla utkik på Blocket. Folk tröttnar ju så fort på sina leksaker.


Varför dessa videor?

Man kan kanske undra varför jag nästan bara lägger upp videor på bloggen nu för tiden. Har jag bytt kön eller nåt? Icke. Jag har drabbats av vad man kan kalla för skrivkramp. Jag har verkligen inget roligt att skriva om! Livet är så in i helvete emot mig just nu att det inte är någon idé att skriva någe bra och vettigt.

Musiken står still och det är mest tack vare att det alltid är nån i Gubbaröra som inte kan repa på utsatt dag, då blir det inget repande alls. Jag måste ta upp det nästa gång jag träffar killarna för så kan det inte gå till om vi nu har tänkt att göra en inspelning inom en snar framtid. Jag tänker inte släppa nåt som låter skit, sådeså. Förvisso har jag gjort några fräcka melodislingor som skulle kunna bli riktigt bra låtar om det bara känns värt att gå vidare med dom i bandet. Kanske kan sälja dom dyrt till The Spotnicks...? Nä, det vill jag nog inte. Då spelar jag hellre in dom helt själv och raggar upp nån distributör som vill släppa mina alster.

Som ni såg i ett inlägg för några dagar sedan så har jag blivit mer och mer sugen på att spela gitarr. Det är det där låtskrivandet som bidragit till det. Jag vill verkligen byta gitarrigg men det finns verkligen inga som vill köpa mina prylar. Dom skambudar hit och skambudar dit men jag vill ju inte GE bort grejerna. Det svenska folket är verkligen gnidet. Man ska betala för kvalitet, så är det bara. Ska nog ta å ändra lite på annonsen och se om det finns nån som vill köpa rubbet för en klumpsumma. Kanske kan ta å höra med nån musikaffär om dom är villiga att betala bra för grejerna...I think not. Pest och elände...men mest pest, det låter så fint.


Cannibal Corpse - Devoured By Vermin


The Berzerker - Forever


Cryptopsy - Worship Your Demons

Bröl och mangel! Det är grejer dä!


Mirrors (2008)

Premiär för en ny kategori i min blogg; film! Man slukar trots allt en del film så det är ju på sin plats att man tipsar om bra rullar som man ser.

Kikade på en bra film igår som heter Mirrors med bl.a. Kiefer Sutherland. Rullen kom ut 2008 och utspelar sig...väl typ då. Handlar om Kiefer i rollen som väktaren Ben Carson som precis fått jobb på ett utbrunnet köpcentrum, varför man nu i helvete vill vakta ett utbrunnet köpcenter. Han fick jobbet efter att den förra väktaren...gjorde...nåt...dumt...typ...vill ju inte berätta vad som händer, eller hur. Iii alla fall... Väl på plats märker han att allt är sönderbränt utom husets speglar. Mystifikt, så säg. Så en natt börjar han se konstiga saker i speglarna och börjar tro att han är galen. Till saken hör det att han käkat mediciner mot sin alkoholism så det är inte så konstigt att han börjar tvivla på sin sinnesnärvaro. Har han rätt eller fel...? Det får du se i rullen. Finns risk för ett och annat grafiskt element som kan vara lite magstarkt men är man sjuk i huvudet, som jag, så lär man gilla filmen. Fast t.o.m. jag tyckte att det var lite väl...tilltaget ibland. Meeen iaf... Psykologisk skräckis med lite övernaturligt bjäffs är var Mirrors bjuder på. Namnam!


Teräsbetoni - Orjatar

Kopiorna...


Manowar - Warriors Of The World

Originalet...


Spelmånad!!!

Nu är det spelmånad i bloggen, mina vänner! För att jag ska ha en chans i helvete att kunna köpa nya musikprylar så måste jag dra in pengar på nåt sätt och det är i spelbolagen pengarna ligger (och porr men det är en annan historia). Här till vänster har jag lagt in några bolag som ger mig en trevlig summa för varje person som registrerar sig och börjar spela. Dessutom får ni som kund insättningsbonus på många av ställena på första insättningen vilket ofta är mer än 50%. Och ju högre upp på listan du börjar spela, desto mer tjänar jag på det. Är jag inte horig, så säg? :)

Ni behöver inte spela bort alla era pengar överallt men jag uppskattar om ni åtminstone skapar ett konto, sen får ni bestämma själva hur ni gör. Gör även så på mina andra sponsorer så klirrar det gött i kassan.

Registrera er, sätt in så mycket pengar ni känner för och lycka till med spelet!

Ps. Insidertips välkomnas. :) Ds.


Soundgarden - Black Hole Sun

Nog finns det en gräns även för mig vad gäller loungemusik och swing. Nåt jävla original måste jag ju kunna hosta ur mig! Sagt och gjort...


Paul Anka - Smells Like Teen Spirit


Pat Boone - Enter Sandman


Richard Cheese - Chop Suey


Orättvist...

Det är fan orättvist när man råkar hitta schysta prylar på Blocket när man inte har några pengar. Först ride-cymbalen och nu det här. *mutter*


http://www.blocket.se/skaraborg/Fender_Telecaster_ash_Custom_shop_25424570.htm?ca=13&w=3

"En riktigt skön fender tele med kropp i
lite ash och hals i lönn med 22 medium
jumbo band.. Och det bästa av allt:
Fender Custom shop ´Nocaster pickup set!!
Leverarar allt man kan kräva av en arbetshäst.
Pris: 4000 spänn"


Ett inlägg om Fender

Jag har ett tag gått och funderat på att skaffa mig ett par riktigt ordentliga gitarrer. Ja, jag ÄR tokig eftersom jag inte ens har råd att betala för mig själv på krogen (tack igen, farsan). Hittade ett par riktigt fina instrument som inte är så tokdyra som vissa Fender kan vara, såg en som kostade 500000 spänn med rabatt...

Jag har så smått siktat in mig på serien som heter Highway One. Dom har oversized huvud på Stratorna, som jag vill ha, och kostar inte så värst många skjortor. Kostar i runda slängar 8600 spänn på Musikbörsen för både Telecaster och Stratocaster...styck. Ja, jag vill ha en av varje. Samtliga har greppbräda i lönn.



Riktigt najs men jag tror det är snyggare med svart plektrumskydd.




Men sen finns det ett instrument som jag troligtvis aldrig kommer att ha råd med ty det kostar mellan 21-25000 spänn och det är det inte riktigt värt. Har man flera miljoner på kontot så kanske... Det är en sån gura som Bruce Springsteen lirar på, en Fender American Vintage Series ´52 Telecaster. Smaskig så det förslår.

 


"Booooooorn i Sverigeeeeeee!"


Intonerad gitarr

Såhär inpå småtimmarna har jag suttit och strängat om och intonerat gitarren jag ska spela in med imorgon. Det är faktiskt den första gitarr jag köpte, runt 1994-95. Den har spenderat mååånga timmar i replokalen, då i bandet Woodchuck. Kul hade vi. Anledningen till att jag ska använda just den gitarren är för att jag märkte att man får inte till rätt sound med en humbucker och eftersom Samicken är den enda med single coils så får det bli den. Lät ju riktigt bra när jag testade också så det är inte "bara för att Bo Winberg kör på en strata". Basen intonerade jag tidigare i veckan...om det inte var förra veckan, minns fan inte. Så vi får se om det låter så bra som jag vill. Det är ju bara en provinspelning.


Clutch - Electric Worry


Murder in the cute morgue!


-ZZZ!
-ZZZ! *pip* ZZZ!


-Älskling, sover du?


-Jag blev så sugen på nåt smaskigt.


-Nåt som smakar bättre än...*slörp*...min tass.


-Lyssnar du på mig?


-Nähäpp... Det är som vanligt. Får väl gå och lägga mig igen.


-ZZZ!


-JAG sover då inte. Nu blev jag hungrig. *skutt*


-Vart har jag mitt byte?


-Där är han!


-ATTAAAAAAAACK!


Älskling sover vidare brevid den lemlästade kroppen efter ett riktigt skrovmål.


-ZZZ...matmatmat...ZZZ...!


Nog vart det irländsk afton, allt!

Jupp, jag masade mig iväg på den irländksa aftonen på Hjorten trots allt och det var riktigt roligt. Tyvärr var det några som envisades med att bråka, tror det var för att den ena killen raggade på en brud men jag tycker att det gick överstyr. Jag och farsan gick emellan en gång, vi är bäst.

Men bortsett från sådana tråkigheter så lirade killarna riktigt bra. Gitarr, banjo och sång var riktigt mysigt. Tänk dig Eric Estrada och Jultomten...jag säger inte mer. Farsan önskade "The Irish Rover" och jag önskade "Seven Drunken Nights" som tyvärr bara blev fem, dom hoppade dom sista verserna...om dom ens kunde dom. Jag är nöjd. Jag var mitt kort till bandet ifall dom behöver en trummis framigenom. Får se hur det blir med det, troligtvis blir det inget men man måste ju fråga. Sen råkade jag (nog) få en gitarrelev. Intressant afton.

"You're drunk, you're drunk..."


Irländsk afton

Farsan vill ta med mig ut på irländsk afton på Hjorten ikväll. Jag är rätt osäker på om det går för sig, redigt pank  och min rygg är komplett trasig. Har verkligen inte överansträngt mig men ont har jag. Ena ryggsträckarmuskeln som krampar. Är det normalt? Skriv en kommentar...eller nåt.


Rabatterad ride-cymbal!

Fan, dom har ju en sån cymbal som jag vill ha/få på Musikbörsen i Örebro! För 2000 spänn!!! Det är inte riktigt rättvist, tycker jag. Jag är ju pank. :(

http://www.blocket.se/orebro/A_Zildjian_20__Medium_Ride_25386394.htm?ca=13&w=3


En trött...

601f409b5b8f5030e083aa7cef81b67a.png

Kolla varifrån!

En trött liten katt.


Grave Digger - The Reaper

Blev en snabb replik på inlägget om Grave Digger för det finns en låt som är helt outstanding som ingen bör missa. Det är titelspåret från 1993 års platta "The Reaper". Vifta på huvuden och skrik arslena av er, tack! Enjoy!


Grave Digger - Tunes Of War

Måste ta tillfället i akt att skriva om en av dom första plattorna jag köpte utöver Metallica. Det var ju ENBART Metallica som gällde mellan 1990 och 1996. Då hade jag fått nys om en CD-rea som jag skulle gå å kika på. Då hittade jag Grave Digger "Tunes Of War" i skivdisken på Megahertz i Mariestad. Skivan var ju SÅ bra att jag bara var tvungen att ha den. Har för mig att den kostade 125 spänn, då var plattan NY (släpptes 25:e augusti 1996). Ruggigt bra heavy metal med koncept från brittiska Arthursagan. Alla låtar hänger ihop med varann och berättar en historia om William Wallace, drottning Mary och slaget vid Culloden Muir.

Inte nog med att det är ett grymt bra koncept (även om det är stulet) så har plattan vad jag fortfarande tycker är världens bästa gitarrljud. Uwe Lulis är en underskattad gitarrgud! Han kanske inte är snabbast men han har känslan. Utöver gitarronanin så kommer sångaren Chris Boltendahls säregna sång som ett slag i magen (Marcoolio, nån...?) när han bräker loss i hits som "Scotland United", "The Dark Of The Sun" och "Rebellion (The Clans Are Marching)". Det instrumentala introt i form av den gamla säckpipeklassikern Scotland The Brave (här betitlad "The Brave") lämnar inget öga torrt, blått som brunt. Verkligen skitbra! Tyvärr så har flera av medlemmarna från den eran lämnat bandet ty herr Boltendahl är svår att arbeta med och därmed har dom tappat sitt feta sound och även låtskriverier i Uwe Lulis. Men skivan finns fortfarande kvar. Freedom!



  1. "The Brave (Intro)"
  2. "Scotland United"
  3. "The Dark Of The Sun"
  4. "William Wallace (Braveheart)"
  5. "The Bruce (The Lion King)"
  6. "The Battle Of Flodden"
  7. "The Ballad Of Mary (Queen Of Scots)"
  8. "The Truth"
  9. "Cry For Freedom (James The VI)"
  10. "Killing Time"
  11. "Rebellion (The Clans Are Marching)"
  12. "Culloden Muir"
  13. "The Fall Of The Brave (Outro)"

Steel Panther - Death To All But Metal

Jag har aldrig hört en hårdrockslåt med SÅ många svordomar. Dom svär ju mer än Halvdollarn! Trevlig låt iaf. :)


Ja, det är en liten hyllning till Dreamland...


En bild...

0-6098485a69ba8c52d875c4ef54911e78.png

Kolla varifrån!

En bild från stallet. Mamma katt har en mus i munnen som sen ungarna lekte med. Tror inte dom åt så mycket av den.


Jag vill köpa nya prylar!

Det är inte lätt när man är arbetslös och ordentligt pank. Klippte ju mitt reservkort i veckan (plus ett till, just in case) så man har verkligen inga som helst pengar att röra sig med. Man klarar sig men det känns lite...sådär. Får jag bara mina andra musikprylar (se tidigare inlägg) sålda så löser det sig relativt bra iaf. Får inte råd med allt men om ett par spelningar med Gubbaröra så kanske... Aaanywho. Jag tänkte skriva lite om saker jag vill FÅ (vill man ha nånting så måste man i 99% av fallen köpa det själv, det känns dumt).

När jag var med pappa och Lennart till Nässjö så smet vi in på en musikaffär en sväng, det brukar Lennart göra när han är i krokarna. Minns inte vad den hette men den ligger mitt emot stationen. Man spanade lite på gitarrer och andra instrument och till sist hittade jag till trumhörnan. Ett par trumset stod uppställda men inget av intresse. Däremot hittade jag en cymbalstapel som jag testade lite. Efter lite duttande märkte jag att en Zildjian Avedis 20" Medium Ride lät bäst. Den gick loss på 3300 kronor om jag inte misstar mig helt.


Zildjian Avedis 20" Medium Ride.


Ett helt kit med 14" hi-hat, 16" och 18" crash och 20" medium ride går loss på knappa 7500 på Thomann.



Ett annat set som jag tror skulle passa fint in i Gubbaröras sound är Paiste PST5 Medium med 14" hi-hat, 16" crash och 20" ride för 3600 kronor på Thomann. Det är fan inte gratis med cymbaler, det är en sak som är säker. Tyvärr är jag inte riktigt nöjd med dom jag har så jag bör byta inom en inte alltför snar framtid. Får se när det blir.




Cymbal-set från Paiste



Sen är ju Zildjian A-Custom ordentligt bra cymbaler. Har länge dreglat efter sådana. Dom låter ruggigt bra och är riktigt snygga. Är ju jävligt svårt att jämföra med andra för det bästa sättet att testa på är ju med sina egna trummor och då bör man ju ha köpt dom, lite moment 22 sådär. Man måste ju passa in cymbaler med trumsetet liksom. Råkar väl vara just Zildjian A-Custom 20" Ride. Den går loss på 3100 spänn på Thomann. Som hittat?


Smarrigt värre! Riktigt snygg!



Sist och absolut inte minst vill jag lägga med en hi-hat också. Kanske lite tjatigt men gör man bra cymbaler så gör man. Zildjian 14" A New Beat är riktigt smaskig så att det nästan vattnas i munnen på mig. 3500 spänn på Thomann.




Nam-nam!

Sen är det ju aktuellt att köpa lite fler stativ. Dom stativen som följde med faller mig inte riktigt i smaken...och dessutom kan dom falla IHOP precis när som helst. Iaf ett av dom. Av tre stativ är ett kass, ett rakt vilket inte passar in nånstans bland mina TVÅ baskaggar och ett som är bra. Siktar på att skaffa mig tre Tama HC73BWN, dvs. tre bomstativ. Två av dom ska jag ta av benen på så att jag kan sätta dom i pukhållarna på baskaggarna. Det lär bli asfett! Det sista ska jag ställa så att jag kan sätta upp en crash strax över golvpukan, saknade en cymbal där igår. 740 spänn på Thomann.


Statiiiv!



Sist och typ minst tänkte jag skaffa en cymbalarm att fästa på det vänstra stative som ska sitta i baskaggen. Jag har ju en splash som inte kommer till användning annars. Sen kan man ju kanske skaffa en matchande till andra sidan också... Aaanywho... En Tama MC66 för 290 spänn och en Tama MCB45E 190 spänn enligt Thomann.


Mmm...cymbalarm! *dregel!*


Håll i hatten, nu blir det smisk!


Death - The Sound Of Perseverance

Dags för lite av en milstolpe inom death/progressive metal i form av Deaths svanesång "The Sound Of Perseverance". Den släpptes den 15:e september 1998 och ligger högt på min lista över favoriter. Med en mix av hastighet, melodi och framför allt teknik kan man helt enkelt inte sitta still. Man kan ju inte säga nånting negativt om Richard Christys trumspel. JÄVLAR vilken groove killen har! Tyvärr lade han stockarna på hyllan för att vara bisittare hos Howard Stern i hans radioprogram och dessutom har han gjort några mindre filmroller (han spelade KKK-anhängare i "Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay"). Men sen fattade han stockarna igen, till min stora förtjusning. Meeen iaf...

Bandets hjärna Chuck Schuldiner har, så vitt jag vet, skrivit allt material på plattan (utom bonusspåret "Painkiller" som ju Judas Priest plitade ihop för knappa 10 år sedan) och man kan inte annat än att kalla "Chucken" för musikaliskt geni. Tyvärr dog han tre år senare av sviterna efter en hjärntumör, blott 34 år gammal. Only the good die young.



  1. "Scavenger of Human Sorrow" – 6:54
  2. "Bite the Pain" – 4:29
  3. "Spirit Crusher" – 6:44
  4. "Story to Tell" – 6:34
  5. "Flesh and the Power It Holds" – 8:25
  6. "Voice of the Soul" – 3:42 (Instrumental)
  7. "To Forgive Is to Suffer" – 5:55
  8. "A Moment of Clarity" – 7:22
  9. "Painkiller" (Judas Priest cover; Downing, Halford, Tipton) – 6:03

Kompressorn finns kvar

Nissen som skulle köpa kompressorn kom aldrig. Fan för oseriösa människor!


Ikhon VS Spasmodic - Gläns Över Sjö Och Strand (!)


Såld kompressor?

Idag ska det komma en kille och köpa en av mina kompressorer. Vi får hoppas på att har inte snackar dynga. Fortsättning följer...


The Shadows - Apache


Sammanfattning av repetition

Så kom man hem från repningen för några timmar sedan. Det gick väl sådär för oss alla. Jag SKA inte spela bra med tanke på hur lite vi tränar. Det är ju inge roligt att öva själv och inte heller nån höjdare att tvingas åka en bit för att göra det. Får se om jag nånsin får råd att ha ett trumset i källaren. Då är det ett Gretsch Catalina Club Mod som gäller (se tidigare inlägg).

Vi körde igenom dom låtarna som vi tänkt lägga på skiva men inser att det inte lär bli av så vi får banda några låtar här och där och se hur det går. Kan ju inte gå mer än åt helvete. Kruxet är ju att både Janne och Jens jobbar lite udda tider, så att säga. Janne jobbar i fält och Jens är lärare. Vi ska köra på tisdag iaf så får vi se hur det går därefter. Bör ha klart mina låtar tills dess och gärna två till. Hur fan ska det gå till...? *svälj!* Aja, jag har nästan fått till ett bra gitarrljud i Guitar Rig 3 iaf.

Det var åtminstone trevligt att spela, språkas vid och dividera fram och tillbaks om hur man kan gå tillväga när man ska göra en inspelning och ska ut och gigga för att ta över världen. Ja, det KAN hända...

Fotodokumentation av dagens aktiviteter. Nej, vi är inte bildsköna.


Stefan och Janne. Stefan har världens snabbaste finger.


Jens. Mycket duktig trots att han är lärare (får hoppas att Bertil inte läser...).


-"Squeek, squeek!"
-"I vilken låt spelar du så?"


Knatte, Fnatte och Tjatte.


Stockfodral!

Nu är äntligen den käcka stockfodralet på plats! Hanna stickade och knypplade och dampade ihop det för ett tag sedan och det är först nu som det kommit till rätta. Nu hänger det där på golvpukan och är...sött.


Stock.


Stock.


Stock.


Snart repa, ingen hockey

Ska åka till replokalen om en knapp timme. Det ska bli sååå skoj! Hoppas att gubbarna gillar mina låtidéer och andra idéer kring spelningar, ljusriggar och annat. Men tyvärr missar jag dagens hockeymatch mot Skåre. Matchjäveln börjar ju kl.16 och inte kl.19 som vanliga onsdagar. Det är ju en jävla helgdag! Morr och mutter...

Glömde skriva grattis till Småkronorna som körde över Schweiz i bronsmatchen med 11-4. DÅ var Sverige riiiktigt bra! Heja heja!


The reign of terror has come to an end!

Det är nästan värt en hits och ballonger...jo fan, HITS OCH BALLONGER! USA spöade Kanada i JVM-finalen! Hade väl varit roligare om Sverige fick den äran men huvudsaken är att Kanada förlorade. Anledningen till mitt missnöje över Kanada är att dom arrangerade årets JVM (och förra) och dom själva använder omklädningsrum inne i hallen medans alla andra lagen får gå ut (stenålder?) till en barrack som ligger typ 100 meter ut, dela på EN toalett (på typ 23 spelare plus lagledare), tre duschar och inget mer därtill. Kana-dick-er är riktigt idioter när det kommer till ishockey. Hoppas dom får smaka på sin egna medicin när JVM går i Europa om några år. Då ska dom jävlarna få!

Kanada tog ledningen med 1-0 i första perioden men sen gick USA upp till ledning med 1-2 och lönnlöven (rönnröven?) ledde aldrig mer. Men dom lyckades fixa till en förlängning där Carlson (japp, svenskklingande) satte 5-6 bakom andremålvakten. Förstemålvakten byttes ut (/bytte ut sig själv) efter en dundertabbe då USA gjorde 3-5. Kanadas guldsvit stannade därmed på 5 guld 5 år i rad.

Hur blev det med utvisningarna då, undrar ni? Eftersom vår svenske domare Lärking dömde så blev det jämt åt bägge hållen och inte 6 mot 1 (plus 2 puck out men det räknas fan inte, tragikomiska siffror från Sveriges semifinal mot USA) och Lärking släppte inte en enda demolering av målvakten (hemska minnen från JVM förra året...). Det är imponerande att dom släpper in sånna kompletta idioter till domare som dom som dömde finalen förra året och andra semin i år. Skamligt! Hoppas Svenska Hockeyförbundet gör nånting åt saken. Korruption är inte välkommet i ishockey!


Jävligt skumt

Hur skumt är det på en skala när man i flera månader inte spelat in någe för att man saknar en sladd och när man väl köper en sån sladd så har man redan en inkopplad i datorn, redo att använda. Jag har sparkat på telepluggen flera gånger men inte reflekterat över det mer än "Jaha...". Man blir ju trött på sig själv ibland. Men NU ska jag spela in!


Nu är det dags!

Nu ska jag äääntligen börja med den där förbannade inspelningen. Datorn är startad och handskarna är kastade...och tärningen...och säkert nån yxa också. Får dock skynda mig för "Det våras för Frankenstein" börjar kl.19. :)


Alestorm - Keelhauled


Swashbuckle - Back To The Noose

Yarr! Nu är det fan dags för lite redig thrash metal! Bandet Swashbuckle hostade ur sig plattan "Back To The Noose" förra året och den ligger mig varmt om hjärtat...eller om min tunna med rom! Captain Crashride (trumbank), Commodore Redrum (gitarr och nyckelplanka) och Admiran Nobeard (bas, sång, papegoja och skägg) är nissarna som lirar på plattan, bandet bildades 2005 och har två plattor under bältet. Detta är den senaste och en av fjolårets mest ägiga plattor, som jag redan nämnt. Tycker man inte om den är man kass. På knappa 42 minuter hinner man lira en hel del thrash och piratdoftande mellanspel. Dom fetaste låtarna är "The Grog Box", "Attack!!!", "Splash-n-thrash" och mästerverket "Cruise Ship Terror". Plattan lämnar inget öga torrt så roffa åt er ett exemplar på nästa plundring. They bring the scrurvy back! YARRRR!





1. Hoist the Mainsail
2. Scurvy Back
3. Back to the Noose
4. Cloudy With a Chance of Piracy
5. We Sunk Your Battleship
6. Rounds of Rum
7. Carnivale Boat Ride
8. Rime of the Haggard Mariner
9. Cruise Ship Terror
10. No Prey No Pay
11. La Leyenda
12. Splash-N-Thrash
13. The Grog Box
14. The Tradewinds
15. Attack!!!
16. Peg-Leg Stomp
17. Whirlpit
18. All Seemed Fine Until...
19. It Came From the Deep!
20. Shipwrecked...
21. Sharkbait

Min första video i bloggen. Heja mig.


Ny repdag

Vi skulle ha spelat i söndags men Jens ställde in (igen). Så vi ska försöka köra på onsdag istället, FÖRE ishockeyn såklart...jag tror det var hockey på onsdag. Aja, det ger sig. Ska göra mitt bästa för att banda låtarna idag när Hanna och Ingrid (Hannas partner in crime) ska plugga sig smarta. Plugga = STÖR EJ! :) Det blir nog bra.


Promenix i det...vita

Jag och Sisko var ute på promenad idag. Vi trotsade -12.5 grader och tog en svängom. Finns väl inte så värst mycket mer att skriva om det så jag lägger upp bilderna så får ni bli nöjda eller inte.


Knata runt i snön.


Skaka av sig snö.


Bada i snön igen.


Mysa lite i snön.


Undra vad som händer nån annanstans.


Njuuuta av snö, skog och liiite sol.


Husse är bäst som släpar ut mig.


Nålad dygnet runt?

Eller "Needled 24/7" som Children Of Bodom ansåg för några år sedan. För mig räcker det ett par gånger lite då och då. Fast jag gjorde både insättning och uttag så det gick på ett ut. Man ska väl dela med sig...? Fick mindre biverkningar den här gången än förra, har inte det minsta ont i armen. Jag är fan bäst.


Anti-gris.


Blodprov.


Nu är det klippt!

Nu ska jag banne mig inte dra på mig några mer skulder...iaf inte på sex månader då jag får nästa kort. Viva la pank!


This just in!

Kan meddela alla fem som läser min blogg att det är inte lönsamt för mig att ni bara klickar på mina sponsorer, som jag trodde förut. Man måste antingen registrera sig eller handla nåt på sidorna. Så börja med att registrera er på dom sidor det går och sen köp nåt. Sen bör ni uppdatera era favoritlänkar med t.ex. CDON eller Ginza. Använd alltid MIN länk...snälla? :)

Inom kort kommer jag förstöra min blogg med reklam under en period. Det är för mitt egna bästa. :) Har märkt att man kan tjäna grova pengar på flera olika spelbolag. Ni kanske kan hjälpa mig...? Jag ska se om jag kan hjälpa er i gengäld... Mer info senare.


ÄNTLIGEN avtäcks den fräckaste fulklappen!

Well, egentligen har jag ju redan skrivit lite (iaf bildat lite) om den fräckaste julklappen men jag fick ju faktiskt en till som var riiiktigt najs. Slår nog inte Homer-tofflorna förvisso. Bild först, text sen.



Som ni ser är det en pava Absolut Vodka Rock Edition. Det är vanlig hederlig sprit i en vanlig flaska MEN det är ett överdrag i läder prytt med nitar som håller spriten osynlig för barn. Sprit, nitar och läder och helgen är räddad. Hmm...undrar om man kan få frugan att klä sig i en sån svid...? Iaf, det var en riktigt schyst fulklapp. Nej, jag har inte smakat ännu.






RSS 2.0

Blogglista.se