Mina sponsorer

Affiliator Affiliateprogram
PriceRunner - Kolla hos oss innan du handlar


Mer saker sålda!

Jag verkar ha fortsatt ekonomiskt flyt. Fick ungefär samtidigt två av mina sega musiktingest sålda. Både fyrtolvan och gitarreffekten får åka härifrån, en till Malmö och en till STHLM. Åsså tjänade jag 2000 spänn på kuppen. Lite mindre än vad jag borde ha fått men jag blir av med grejerna iaf. Helt strålande!

Borde lägga in ett par bilder med överkryssade musikprylar men jag orkar inteee. Ni får istället föreställa er hur dom skulle se ut om dom var överkryssade. Sådeså.

...så ska jag bara få i ordning på den där logotypen...


Oden är onödigt söt. Här myser han med min...

bild001 (MMS)

Oden är onödigt söt. Här myser han med min ena sandal under skohyllan. Å det finns folk som ogillar katter...


Läckrast i stan? Jag tror inte det.

bild000 (MMS)

Läckrast i stan? Jag tror inte det.


Dags för jobb nu igen

Tre och en halv dags jobb följt av tre och en halv dags vila...nu är det dags för jobb igen. Blir en hård vecka då det är full vecka plus halv lördag. Lär bli fint klirr i kassan men man ska orka med det också. Tur att jag har min nya fina MP3-spelare att leka med. Hoppas att nästa vecka går lika fort som denna...fast det hade varit trevligt om midsommaraftonen hade varit lite längre men jag och Anders orkade inte hålla på längre än till kl.3, då somnade vi båda. Inte för att vi var fulla, vi var i ett lyckorus. Mücket trevligt.

På tisdag-onsdag ska jag vara hundvakt efter och före jobbet då Hanna ska åka till Örebro och se på några tonårsfilmer som hon är såld på. Oh well, hoppas att hon får det roligt iaf. Jag ska nog ha röjarskiva på tisdag. Nån som vill kika förbi?

Jag är dessutom i full planering av min ekonomi, jag kommer ju tjäna en del nu när jag jobbar. Jag måste har råd att köpa musikutrustning, sängar, laga bilen och också spara en slant. Vi får se vart det tar vägen. Prio ett är nya sängar iaf, det köper jag så fort JYSK har halva priset på dom sängarna vi har tänkt köpa.

För att köpa musikutrustning måste jag få färdigt loggan till trummorna. Jag ska nog sätta mig och testa lite själv för idéer ploppar fram lite hipp som happ. Om dom sen är bra eller dåliga är ju en annan femma...eller möjligtvis en tia. Sen vill jag köpa en rörförstärkare som kostar knappa 6000 kronor. En likadan motsvarande transistorhäck kostar knappa 3000 men jag vet inte om jag ska nöja mig med den och sen bli sur över att jag inte köpte rörförstärkaren. Tror förvisso inte att pengarna räcker till det. När sängarna är köpta kan jag börja planera mera.

Nu ska jag nog följa med Hanna till stallet. Kusen behöver tydligen röra på sig, den lilla tjockisen.


Dag ett avklarad

Inte för att jag fick göra så värst mycket idag då jag saknade korrekt utrustning men första dagen är iaf avslutad. Var riktigt segt, faktiskt. Tror jag jobbade två timmar av åtta. :/ Nej, jag var inte lat.

Hur skråen kan tio människor kommentera min blogg typ samtidigt? Måste vara en konspiration.


Jobb imorrn!

Imorrn börjar allvaret! Ska vara redo att köra kl.06.48. Blir som vanligt jättelätt att sova inatt...nä.


En ofantligt strålande dag!

Då Hanna började skolan kl.8 så orkade jag inte gå upp och följa med henne och samtidigt släpa med mig Sisko. Det innebar att jag fick sovmorgon till 09.15...10...10.30 ungefär. Satte mig vid datorn och såg dum ut ett tag (jävla Facebook!). Anywho, jag surfade en sväng. Runt kl.12 släpade jag äntligen ut hunden. Vi råkade ta en 45 minuters promenix i omgivningarna. Det var varmt och gött men jag misstänker att Sisko inte var så nöjd på mig, "DET ÄR VARMT!" tyckte hon. När vi kom hem borstade jag vovve, det var mysigt. Solen strålade, det var strålande.

När jag lämpat av vovve hemma så tog jag bilen och drog till affären. Köpte lite mjölk, bröd, fil och andra nyttigheter (absolut inga färska Kanel Gifflar...). Så drog jag hem och packade upp allt jag handlat. Klockan var ungefär 13.15. Så fick jag sitta ner och titta på fotboll i några minuter innan det var dags att åka iväg igen. Fotboll är kul, det är strålande.

kl.13.45 åkte jag till mitt sommarjobb Electrolux och möttes av några gamla arbetskamrater och andra bekanta vid stora ingången. Var riktigt kul att se dom igen. Vi språkade en sväng innan vi blev inkallade till informationsmötet. "Kul att se er!" och andra yttringar förekom och det känns redan riktigt bra inför sommaren. Sen kom det dåliga nyheter...vi jobbar 06.48-16.00 måndag till FREDAG (brukar ju vara halva fredagar, om några fredagar alls) PLUS fyra lördagar över sommaren. Det känns ju nästan lite motigt. Sen fick vi veta vad vi ska tjäna för besväret. Vi får samma löner som vi hade förut PLUS en rätt stor hög pengar för lördagarna. Det innebär att jag kan få ut ungefär 17000 kronor EFTER skatt PER MÅNAD! Men smakar det så kostar det, lördagarna blir ju till jobb. Jag kommer vara helslut efter sommaren men det var verkligen trevliga besked. Money is king, det är strålande.

Så blev man färdig där och trippade därifrån lycklig. In i den fläskigt varma bilen, mot KSS. Nån gång under mötet hade jag fått ett samtal. Då jag hade på ljudlöst så hörde jag inte det. Så jag ringde upp numret och kom till Försäkringskassan där dom sade att det var lite fel på den blanketten jag skickade in tidigare i veckan...eller var det förra...? Jag visste att min årsinkomst inte stämde men spelade dum när jag skickade in. Jag hade fel men åt det positiva hållet. Jag hade inte en ersättningsgrundande inkomst på 237100 kr utan på typ 245000 kronor. Jag får alltså ut MER pengar, mer än a-kassan och ersättningen från JOB. Jag tror det iaf, det borde väl vara 80% av min gamla månadslön? Om så är fallet så är det strålande.

Där gick jag till ortoped-tekniska och fixade nya fotavtryck till avgjutningar. Mina gamla känns inte så värst aktuella, tycker jag. Var ju på remiss så det kostar mig noll och inget. Däremot får jag vänta till slutet av augusti innan jag får inläggen. Sånt är föga roligt men jag tror att jag råkade ut för samma sak för två år sedan. Det var en enorm väntetid. Anställa mer folk över sommaren, kanske...? Inlägg är bra att ha, det är strålande.

När jag var färdig på sjukan åkte jag till min Ryd-homie da Oz-fejs. Vi skulle kika på en låt som jag ska spela på men det blev typ inget med det. Istället diskuterade vi skräckfilm, kameler och logotyper. Ja, Ozzy ska hjälpa mig att fixa en logo till trumsetet. Han är riktigt schyst. En krona kommer det kosta. :) Sen var klockan nästan 21. Logos är fläskigt, det är strålande.

Så jag åkte hem. Hemma satt Hanna och käkade ostbollar och drack läsk. Hon och Sofia hade varit och badat och dummat sig (i vanlig ordning). Så fick jag ett litet trevligt brev. Jag har blivit antagen till utbildningen i höst! Jag är fan bäst. Jag får plugga i höst, det är fan strålande det med.

Nu ska jag äta någe...å hör sen!


Stavgång

Tro det eller ej! Jag var ute å gick med stavar idag! Det känns fortfarande skiiitfånigt men jag får väl köra vidare ett tag så får vi se om jag mår någe bättre. Gjorde faktiskt det efteråt...så jag diskade. Så stavgång plus TRE promenader med vovve borde väga upp att jag spelade Xbox i tre-fyra timmar. Godfather 2 är riktigt fräckt...

Sen har jag skickat iväg slutsteget också. Jag gjorde ett minnesvärt paket än en gång. Jag är fan bäst.


Inte sålt nåt alls...

Jaja, man måste ju ha en dålig dag emellanåt också. :/ Men jag fick pengarna för slutsteget i alla fall.

Idag har jag spelat Godfather 2 på Krysslådan. Det är riiiktigt roligt! Finns stor risk för att jag spelar det imorrn igen, när man väl börjat spela Krysslåda så slutar man inte.


Sålt slutsteget!

Det rullar på bra den här veckan! Fick just beskedet att nån köpt mitt slutsteg från Tradera för 1800 spänn. Riktigt jävla sweet! Det lutar åt nya skinn och dämpkuddar till baskaggarna plus en Tension Watch/stämapparat...och kanske en ny hi-hat...


Slutsteget sålt nu, kompressorn och disten sålt tidigare. Multieffekt och MIDI-pedal. 1100 spänn för bägge...?


Sålt Forden!

Här kränger man grejer på löpande band! Forden fick ÄNTLIGEN åka iväg idag. Min gamle vän Marc blev den stolta ägaren. Han ska köra med bilen i skogen och det kommer Forden inte må bra av. Jag är så nöjd.

500 spänn rikare...


Såld lampa!

Hurra! Jag fick en lampa såld idag! Den har stått och skräpat i en garderob alldeles för länge så nu är den borta. Fick 300 spänn för den, kors i taket.


Tja, vad säger man? Nice poop job!

bild014 (MMS)

Tja, vad säger man? Nice poop job!


Jobb!

Yes box! Jag har fått jobb över sommaren. E-lux är rätt bra på sitt egna lilla vis. Oh well, jag får pengar iaf och dessutom nåt att göra. Måndagen har varit väääldigt seg...


Allt ska bort!

Det var dags för en mindre...större...garderobsrensning. Har hittat en massa prylar som jag verkligen inte behöver. Bowlingklot och skor, golfskor, byggmodeller, tonårsböcker, frimärken och en lampa. Har ju vuxit ur allt. Okej, jag har inte vuxit ur lampan men den ska bort ändå, DEN TAR PLATS. Har säkert mer bråte men det är just det som är mest i vägen just nu. Om det är nån av alla dom tolv som läste bloggen igår som vill lägga rabarber på mina prylar, gorma till. Andra får handla också. Jag lägger ut prylarna på Blocket imorrn men man måste ju tänka på sina fans också...eller ja, dom som råkade klicka fel...


Fortfarande hemma...

...men jag är liktförbannat inte i trim än. Ska det vara så svårt att ställa tillbaks sig när man kommer hem?! Hade ju ingen tidsomställning alls och jag har sovit alldeles lagom mycket men ändå är allt typ blä. Hanna, katterna och hunden är hemma och ÄNDÅ känns det inte riktigt bra. Skümt. Istället för att vara nöjd att vara hemma; förvirring.


Viva España - the hemrest

Ja, jag kom hem igår runt kl.19. Åkte från hotellet kl.09 efter samma tradiga frukost som alltid; två ostmackor, två ägg, två glas juice och en kopp te med honung. Men jag var nöjd för det. En timme med buss till Malagas flygplats, incheckning och en tids väntan, fyra timmar flygresa, två timmar taxiresa, hemma. Skönt att svärmor hade maten klar när jag kom hem. Djuren blev som i extas när jag klev in genom dörren.

Skönt att äntligen vara hemma!






RSS 2.0

Blogglista.se