Mina sponsorer

Affiliator Affiliateprogram
PriceRunner - Kolla hos oss innan du handlar


"Fredriks önskelista"

När man önskar sig något behöver det inte betyda att man vill att folk ska köpa saker till en. Min lista är helt enkelt över saker som jag vill ha och vill man verkligen ha någonting får man i 99% av fallen köpa det själv. Man vill saker, DET är skillnad det. Men Få-lista låter så jävla...fånigt. Skit samma, jag skriver bara ner för att komma ihåg själv och för att ni två-tre personer som läser min blogg kan se vad jag ska införskaffa i framtiden. Here goes:

1. Jag måste ha en trumpall! Eftersom jag vägrar köpa den första billigaste pallen jag kan hitta (går loss på ungefär 500 kronor) så är det en ordentlig som gäller, jag vill inte förstöra ryggen mer än nödvändigt. Den jag ska ha heter Tama HT730 - Ergo Rider och kostar knappa 2000-lappen (knappa 1600 på http://www.thomann.de). Bäst att köpa nåt ordentligt från första början, right?


Lånat från http://www.thomann.de/se/


2. Jag måste ha en hi-hat attatchment! Som jag skrev i ett tidigare inlägg så kan jag inte ha ett vanligt stativ ståendes på golvet just för att min vänstra baskagge är i vägen. Kör den som tvåa eftersom man måste kunna sitta för att kunna spela. En Tama MHA623 kostar 450-500 spänn om man handlar smart.


Lånat från http://www.thomann.de/se/


3. Jag bör skaffa mig ett nytt hi-hat stativ eftersom jag fortfarande inte fattar hur man reglerar höjden. Nej, jag är inte SÅ dum men den delen som i vanliga fall är rörlig sitter fast. Då blir det till att skaffa nytt. Jag tycker att ett Tama HH75WN räcker gott även om ett Tama HH805 är smaskigare. Dom kostar 1000 respektive 2000 kronor. Borde sikta högt men har man råd med det...?

 
Bägge lånade från http://www.thomann.de/se/


4. Jag MÅSTE inte ha (men SKA ha så småning om) ett par cymbalstativ. Eftersom jag fann tanken att sätta ett par cymbalarmar i baskaggarna där pukhållare egentligen ska sitta väldigt lockande så får det bli så. Det blir mindre stativ att bära på och enklare att justera. Jag vet inte vilken tjocklek jag måste ha men ett exempel är Tama CA45EN. Dom går loss på en 550 spänn styck i diverse affärer.

Lånat från http://www.thomann.de/se/


 5. Har ju en splash som saknar stativ så en annan sorts cymbalarm är på sin plats. Ett set som heter Tama MCA63E borde passa fint på nåt av dom nya cymbalarmarna i förra stycket. 450 spänn inkl. clamp (själva fästanordningen) på http://www.thomann.de/se/. Förhoppningsvis håller en sådan arm för riden också så det är ju smidigare om man har två.


Lånat från http://www.thomann.de/se/


6. Det som egentligen borde stå längst upp på listan är det där paketet med Sabian APX och ett annat paket med Zildjian A-Custom men det kommer jag säker inte få råd med innan det är sålt. Smakar det så kostar det. 10000 resp. 5000 spänn plus ev. tull och frakt och skatt och en 100000 kronors handväska till kronprinsessan och en 2 miljoners bastu till regeringen.

Det var nog "önskelistan" för nu. Lär skriva mer om jag kommer på någe. Gå och göm dig!

PS. Inofficiell sponsor var http://www.thomann.de/se/ om du inte fattade det. DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0

Blogglista.se