Mina sponsorer

Affiliator Affiliateprogram
PriceRunner - Kolla hos oss innan du handlar


Airbourne - Runnin' Wild

Dags för ett fläskigt skivtips igen. Den här gången kör vi lite "new school" i form av 2007 års ohotat bästa skiva, alla kategorier. Det finns inte en enda jävla skiva som slår denna platta! Egentligen inte nånting alls faktiskt. Skit i Kurt och Baj-in-sea för inget spöar australiensiska Airbourne med deras debutplatta Runnin' Wild. Dom hostade ur sig en egen EP före fullängdaren men den räknas inte...okej, jag har inte hört den. Så...nöjd? Runnin' Wild innehåller inte ett enda svagt spår och titelspåret gör undertecknad tårögd och man vill bara hoppa runt och gorma och spela luftgitarr tills armarna faller av.

Bröderna O'Keefe är en duo som kommer gå till historien som ett av dom mest intensiva musiker världen har skådat. Dom är som bröderna Young i AC/DC men O'Keefe-arna är som små dampungar som vägrar hålla still! Man vill väl egentligen inte kalla Airbourne för AC/DC-kopior men visst hör man lite likheter. Själv brukar jag kalla Airbourne för "AC/DC på speed" då legenderna spelar mer bluesrock medans "kopiorna" kör mer åt punkrock-hållet. Välspelat och smaskigt. Airbourne tillhör även mina favoriter på livescenen. Sällan har man sett mer ös på scen. Kanske "orginalet" samt nån äldre Iron Maiden-spelning. Vågar knappt säga Slipknot men så är det.

Oavsett om du vill köpa skiva eller se liveband så är det Airbourne du SKA se. Bara det bästa är gott nog...och inte fan är det AC/DC.

  1. "Stand Up For Rock 'N' Roll" - 4:01
  2. "Runnin' Wild" - 3:38
  3. "Too Much, Too Young, Too Fast" - 3:42
  4. "Diamond In The Rough" - 2:54
  5. "Fat City" - 3:26
  6. "Blackjack" - 2:42
  7. "What's Eatin' You" - 3:36
  8. "Girls In Black" - 3:16
  9. "Cheap Wine & Cheaper Women" - 3:10
  10. "Heartbreaker" - 3:56
  11. "Hellfire" - 2:19 (U.S./U.K. release)
  12. "Let's Ride" - 3:28 (Australian/New Zealand release)

Klicka på länkarna för att höra och se låtarna på Youtube. Det är musikvideor, ljudspår samt liveframträdanden. Mangla på där hemma så att du tvingas byta njurar. Manglaaa! *hytter med näven*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0

Blogglista.se