Mina sponsorer

Affiliator Affiliateprogram
PriceRunner - Kolla hos oss innan du handlar


Hårdträning

Ja, vad gör man inte för att göra en bra prestation på en inspelning. Jag går upp kl.5 varje morgon, knäcker fem ägg i ett glas och sveper det. Sen springer jag igenom Mariestads slumkvarter och snurrar lufttrumstockar och kör schysta fills. Sen när jag sprungit i en sissådär två timmar spurtar jag nedför drottninggatan och upp för trapporna framför landstinget och hoppar runt som en dum amerikan.

Vem fan orkar göra sånt?!

Jag har varit ute i repan tre gånger den här veckan (orkade inte i onsdags eftersom jag skulle vattengympa, dessutom mådde jag inte hundra) och kör igenom låtarna som vi tänkt spela in på måndag. Ibland är man riktigt kreativ och kör schysta fills som man inte trodde att man klarade av...sen kan man bli riktigt omotiverad och trött och knappt ens klarar av att hålla i stockarna. DÅ är det illa. Men jag är ändå positiv inför måndagen. Eftersom det i regel går skitbra när jag spelar med dom andra så lär det gå bra på måndag också, så länge jag vet vad jag ska spela. Får gå igenom alla rundor i låtarna på söndag alt. måndag, det beror på hur många vi blir på söndag då vi ska rigga upp mickar och ställa ljud. Hur vi ska kunna ställa ljud utan vissa förstärkare och instrument är ett mysterium men det löser sig nog.

Imorrn ska jag öva igen. Får se om jag behagar att pröva dom andra skinnen jag har liggandes, det tog ju sin tid att stämma dom skinnen jag har. Aja, det ger sig imorrn.

PS. Jag har kanske ett par goda nyheter för Gubbaröra...men det säger jag inte föränn det är fastställt. DS.


Kommentarer
Postat av: Maarit

Mitt hjärta tickar stolt när jag tänker på hur du anstränger dig, hur motiverad du är och att du snart får uppleva ditt dröm uppfyllas!

2010-03-19 @ 08:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0

Blogglista.se